Türk Jetleri bombaladı! Hepsi öldürüldü

VAN'ın Çatak İlçesi kırsalında düzenlenen hava harekatında, PKK'lı 10 terörist etkisiz hale getirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.05.2017 01:13 GÜNCELLEME 28.05.2017 07:45 GÜNCEL
Türk Jetleri bombaladı! Hepsi öldürüldü
Türk Jetleri bombaladı! Hepsi öldürüldü

Çatak İlçesi Körüklü Vadisi'nde insansız hava araçlarıyla tespit edilen 10 kişilik PKK'lı terörist gruba yönelik bugün saat 22.15 sıralarında hava harekatı düzenlendi. F-16 savaş uçakları, teröristlerin bulunduğu bölgeyi bombaladı. 

Tam isabetle vurulan bölgede, teröristler etkisiz hale getirildi. Uçaklar güvenli bir şekilde tekrar üslerine geri döndü.

YORUMLAR 26 TÜMÜ
  • sosyolog 6 yıl önce Şikayet Et
    önemli olan amerikanın yurt dışındaki pyd pkk daeş gibi illegal ordularını vurmak
    Cevapla
  • Ert68 6 yıl önce Şikayet Et
    Ordumuzda olmasa türklere bu coğrafya nefes aldırmazlar bizim gidecek bir türkiyemizde yok gerekirse aç kalalım ama ordumuzu nükler silahlarla donatalım güçlü ordu olmazsa masada da kaybederiz sahadada
    Cevapla
  • kamil 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahu Teala razı olsun askerlerimizden.
    Cevapla
  • MilleT 6 yıl önce Şikayet Et
    Vanda ne kadar hain varmış bitmek bilmedi.
    Cevapla
  • Hds 6 yıl önce Şikayet Et
    O terör bölgeleri ile ilgili Osmanlı gibi bir iskan planı yani sorun çıkarmayan batıda oturan vatandaşlarımızı doğuya; doğudaki şüphelenilen aileleri ise devlet desteği ile batıya yerleştirmek bir çözüm olarak üzerinde çalışılabilir.
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Yurt dışından yaşamaya pek elverişli olmayan mesela Sibirya veya Moğolistan vs tarafından dindar müslümanları bu bölgeye davet edebiliriz. Cezaları çok daha caydırıcı yapacan. Ayrıca sorunlu vatandaşları neden batıya, batıdakini neden doğuya kaydıralım fikrini dile getirmişsin ki. Sorunlu olana ödül mü olsun. Aktif teröristlerin tümü gebertilecek, yardım yataklık uyuşturucu ekimine bir şekilde azıcık da olsa destek olanlar çok sağlam cezalandırılacak, hala sülalece köyce devam mı ediyor, tehcir edecen gitsin mesela İsrail'e
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR