Türkiye'den kaçırdılar! MİT Kanada'da peşine düştü

FETÖ’nün yıllar boyunca teröristbaşı Fetullah Gülen’i ziyaret etmek isteyen üst düzey isimlerin sesli ve görüntülü kaydını alarak arşivine koyduğu tespit edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 31.05.2017 09:25 GÜNCELLEME 31.05.2017 09:26 GÜNCEL
Türkiye'den kaçırdılar! MİT Kanada'da peşine düştü
Türkiye'den kaçırdılar! MİT Kanada'da peşine düştü

Güvenlik birimleri terör örgütünün tüm kodlarını çözecek arşivin peşinde. Sözkonusu arşivle ilgili ilk bilgileri, FETÖ’nün emniyet yapılanmasını kurup yıllarca yönettikten sonra örgütten ayrılan Kemalettin Özdemir verdi. 17 Aralık sürecinin ardından bildiklerini emniyetle paylaşan Özdemir, “Büyükelçiler, bakanlar, siyasiler, işadamları, hocayı kim ziyaret etmek istemiş ise görüntülü ve sesli kayda aldırıldı. Bu arşive ulaşıldığı takdirde bütün ilişkiler ortaya çıkabilir” demişti.

İSTİHBARAT İZ SÜRÜYOR

Özdemir'in bahsettiği arşivin uzun bir süre İstanbul Kandilli’deki özel bir adreste tutulduğu, 17 Aralık darbe girişiminin ardından ise ele geçirilememesi için Kanada’ya kaçırıldığı tespit edildi. Güvenlik birimleri, sonradan Kanada’daki adresi de değişen bu arşivin izini sürüyor.

YENİ ŞAFAK

YORUMLAR 2
  • dobraıc-izmir 2 6 yıl önce Şikayet Et
    siyasetçilerle özellikle seçim zamanında özel görüşme varsa onu bilemeyiz bir ara ecevite dsp ye oy verdiler ne aldılar veya ne vaat edildi bilemeyiz bir çok parti ile görüşmeleri vardı.muhtelemen ak partiylede görüştüler 40 vekil aldılar bunu arttırmaları istenmiş olabilir 3-4 bin kadro istenmiş olabilir ve aldılarda herkes çıkarı gereği bunlarla görüştü yüz verdi amaçbundan sonra tedbir almak neler yapılması gerekir o önemli
    Cevapla
  • İlker 6 yıl önce Şikayet Et
    adamın fikri baştan bozukmuş
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR