Öldürülen teröristin babasından ilk yorum!

Gezi olaylarından tanıdığımız kırmızı fularlı Ayşe Deniz Karacagil'in PKK saflarında öldürülmesine babasından ilk yorum geldi. Teröriste ağıt yakanlara Banu Güven de eklendi.

ABONE OL
GİRİŞ 31.05.2017 11:24 GÜNCELLEME 31.05.2017 15:19 GÜNCEL
Öldürülen teröristin babasından ilk yorum!
Öldürülen teröristin babasından ilk yorum!

Ayşe Deniz Karacagil, Gezi olaylarında kırmızı fularlı kız olarak ortaya çıktı. Gezi'den sonra da PKK'ya katılmak için Kandil'e giden Karacagil, örgütün elebaşlarından Murat Karayılan'ın yakınlarında görev almaya başladı.

RAKKA'DA ÖLDÜ

Karayılan'ın yanında aldığı eğitimlerden sonra Rakka'daki çatışmalara katılan Ayşe Deniz Karacagil'in öldürüldüğü öğrenildi.

BABASINDAN İLK YORUM

Türkiye'den 'devrim' diye kandırılarak Suriye'ye giden ve en büyük emperyal güç olan ABD'nin verdiği silahlarla terör örgütü PYD saflarında çatışırken öldürülen 'kırmızı fularlı kız'ın babasından ilk açıklama geldi.

Ömer Faruk Karacagil, “Canım kızım Ayşe Deniz’i IŞİD’e karşı savaşırken Rakka önlerinde Devrim şehidi olarak yıldızlara uğurladım. Yumruklu yıldızlarla kucaklıyorum seni Devrimci Yolumuzda canım benim.” dedi.

AĞIT YAKANLARA BANU GÜVEN DE EKLENDİ

Banu Güven, Gezi olaylarından sonra terör örgütü PKK'ya katılan Ayşe Deniz Karacagil'in ölümü nedeniyle büyük bir üzüntü yaşıyor.

Kanlı terör örgütünün yayın organı IMC TV'nin kapatılmasından sonra işsiz kalan Banu Güven, Twitter hesabından Rakka'da öldürülen Ayşe Deniz Karacagil ile ilgili atılan bir tweet'i RT etti.

(Kırmızı fularlı teröristin, dağlara çıkar çıkmaz ilk işi kalaşnikofla poz vermek olmuştu.)

YORUMLAR 312 TÜMÜ
  • cenk 6 yıl önce Şikayet Et
    aile komple terörist
    Cevapla
  • reis 6 yıl önce Şikayet Et
    Anası babası kızın başını yemiş asıl suçlu onlar.
    Cevapla
  • Vatan das 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu ülkenin insanları nasıl beyni yıkanıyor nasıl devsiriliyir buna önlem alınmalı ve böyle propaganda yapanlarda imha edilmeli susturulmali. Kaç kişiyi zehirliyor bitane bozuk yazık değilmi .önlem alamıyorsunuz bari ceza verin.
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    vatandaş rumuzlu kişinin yorumunda elim şikayet et butonuna değdi geri de alınmıyor.. terörü destek verenleri finansorlerini sempati besleyenleri şiddetle lanetliyorum..bu ülkeden başka gidecek vatanımız yok.
    Cevapla
  • Tc vatandasi 6 yıl önce Şikayet Et
    Hadi rakkaya hadi istle savaşın inek gibi sagiyorlar sizi sütten kesilincede cepheye sürüyorlar siz daha devrimden bassedin soy adının hakini verenlerdensiniz aile sadeti bu olsa gerek
    Cevapla
  • Tc vatandasi 6 yıl önce Şikayet Et
    Sizin devriniz kapandı size sylemedilermi hala
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR