Kafaya bak! Yerli uçak gemisinden rahatsız oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Uçak gemisi bizim için uzak bir hayal olmaktan çıktı" sözlerine Sözcü yazarı Can Ataklı'dan akılalmaz bir yorum geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 03.07.2017 15:48 GÜNCELLEME 03.07.2017 17:38 GÜNCEL
Kafaya bak! Yerli uçak gemisinden rahatsız oldu
Kafaya bak! Yerli uçak gemisinden rahatsız oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tuzla'da, Kınalıada Korveti (4. Milgem) Denize İndirme ve İstanbul Fırkateyni (5. Milgem) İnşaa Başlangıç Töreni'ne katıldı.

Burada bir konuşma yapan Erdoğan, savunma sanayiindeki çalışmalara değindi.

"Ülkemizin içinde bulunduğu coğrafyada yaşanan sorunlar savunma sanayiine gösterdiğimiz özenin ne denli doğru olduğunu gösteriyor" diyen Erdoğan, "Savaş gemileri konusunda özel sektör ve askeri tersanelerde tamamladığımız 14 adet projemiz var. 10 adet imzalanacak projemiz daha var. İnşallah biz uçak gemimizi de yapacağız. Bunda da kararlıyız, hiçbir endişe taşımıyorum. Uçak gemisi gibi projeler bizim için uzak bir hayal olmaktan çıktı" diye konuştu.

CAN ATAKLI RAHATSIZ OLDU

Erdoğan savunma sanayinin millileştirilmesiyle ilgili yaptığı açıklamalara Sözcü yazarı Can Ataklı'dan akılalmaz bir yorum geldi. Can Ataklı, Twitter hesabından paylaştığı mesajda " Yerli uçak gemisi yapılacakmış. 3 tarafı deniz olan Türkiye zaten uçak gemisi gibi değil mi? O gemiyi nerede kullanacağız? " dedi.

Ataklı'nın bu yorumuna Twitter'dan tepki yağdı.

 

 

YORUMLAR 305 TÜMÜ
  • Ahmet 7 ay önce Şikayet Et
    Senin ve senin gibilerin kafası almaz ATAKLI. Siz ancak Atatürk kisvesi altinda, putlar ile ve Cahil Hain Parti ile oynarsınız. Bunlarla kendi kufri inad güruhunuzu oyalarsınız .
    Cevapla
  • z.ferudun nayır 6 yıl önce Şikayet Et
    neden olmasın bizde dünyanın en iyi ustaları var mühendislerimizde var insan olmayacak bir işte olsa hiç olmazssa inşallah olur der yani milli bir duruş sergiler yani dolaylı olarak engel olmaya çalışmaz daima ileriye bakalım geriye değil zaman değişti güçlü olanların dünyasındayız maalesef tabgiki ülkemizinde güçlü olması bu ve bunun gibi silahlardan geçer akıllı olalım güçlü olalım artık şu bunu dedi o bunu dedi değil sadece icraata yönelik davranışlar sergileyelim olumsuz düşünmeyelim cesur olalım para konusuna gelince bunu söyleyen sayın cumhurbaşkanımız elbette bir bildiği vardırköstek değil destek olalım olmazmı bu vatan hepimizin çünkü herkese iyi akşamlar .
    Cevapla
  • Ramazan 6 yıl önce Şikayet Et
    Senin villanın havuzunda.
    Cevapla
  • erkan 6 yıl önce Şikayet Et
    yazar diyoruz ya (koyun), daha düşünemiyor bile neyin, kimin fikir ve düşüncelerini yazıyorsa artık
    Cevapla
  • Ercan 6 yıl önce Şikayet Et
    Biz bu ülkenin vatandaşı olmaktan gurur duyuyoruz. Uçak gemisi yapılacak deniyorsa bundan bu ülkenin bir ferdi olarak memnun olmamız lazım. Bizi yönetenler milli. Çünkü bu ülkenin ve Milletin menfaatleri için çalışıyorlar. Uçak gemisi yapılacaksa bundan niye rahatsızlık duyuluyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR