Ege yine sallandı

Ege'de 5 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.07.2017 20:20 GÜNCELLEME 21.07.2017 21:11 GÜNCEL
Ege yine sallandı
Ege yine sallandı

Ege Denizi'nin Muğla açıklarında 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Muğla açıklarında saat 20.09'da 5 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Aynı bölgede saat 01.30'da 6,5 büyüklüğünde deprem kaydedilmişti.

YORUMLAR 25 TÜMÜ
  • cso 6 yıl önce Şikayet Et
    Kur’an’da: “İnsanların ellerinin kazandığı (günahlar) yüzünden, karada ve denizde fesad çıktı ki (Allah), yaptıklarının bir kısmını(n cezâsını), kendilerine (dünyada) tattırsın; tâ ki (kötülüklerden) dönsünler.” (Rum Suresi, 41. ayet) buyrularak insanların elleriyle işledikleri günahlar sebebiyle dünyada kendilerine karadan ve denizden bazı azablar tattırılacağına işaret edilmiştir.
    Cevapla
  • Duman 6 yıl önce Şikayet Et
    şu içki zina muhabbetiniz baydı artık. Muğla sanki başka vatan toprağı %45 AKP-MHP seçmenide yaşıyor orada.1999 da Sakarya depremi neden oldu ? Muhafazakarlığın başkenti Sakaryada ? Vanda, Afyonda,Erzurumda,Erzincanda eğlence mekanları mı vardı ?Bu tavırlarınızda ılımlı yaklaşan insanları Allahın dininden uzaklaştırıyorsunuz.Allah dilinden ve kalbinden nefret akan bu güruhu ıslah etsin
    Cevapla
  • süper 6 yıl önce Şikayet Et
    her haberde aynı yorum. yok zina içki. amsterdam da erkek erkeğe lüt kavmini geçtiler. birazda onlar sallansın.
    Cevapla
  • Ugurcan 6 yıl önce Şikayet Et
    Dogal afetin mahiyetini Allah bilir.Kabe yi su bastığıda olmuştu. Hemen gunaha yormayın.deprem olmayan yerlerde de ne gunahlar isleniyor.
    Cevapla
  • ne ayaksiniz 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah gene merhametli davraniyor .. O isterse sadece ol demesiyle bodrumun üstünu altina gecirmeye gücü yeter ama belki yolla gelirler diye merhamet ediyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR