'Uzaylı' böcek görenleri hayrete düşürüyor!

Tayvan'da kaydedilen 'gizemli canlının' videosu görenleri hayrete düşürüyor. İnternet kullanıcıları, kılımsı bir yapıya sahip canlı hakkında 'uzaylı' değerlendirmesinde bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 29.08.2017 16:17 GÜNCELLEME 29.08.2017 16:20 GÜNCEL
'Uzaylı' böcek görenleri hayrete düşürüyor!
'Uzaylı' böcek görenleri hayrete düşürüyor!

Tayvan'ın kuzeybatısındaki Hsinchu şehrinde Huang Meilan adlı bir kadın, kayaların üzerinde karşılaştığı esrarengiz bir canlıyı filme aldı. Meilan videoyu paylaşırken, "Bu tüyler ürpertici şeyi gördüğümde şok oldum. Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim. Gerçekten ne olduğunu öğrenmek istiyorum" ifadelerine yer verdi.

Kaydettiği görüntüyü internet üzerinde paylaşan Meilan'ın videosuna yorum yağdı.

'DÜNYADA KAYBOLMUŞ UZAYLI YAŞAM FORMU'

Bazı kullanıcılar, videoda görülen canlının kanatsız böcek ailesine ait mutant bir tür olduğunu söyledi. Miffy Chu adlı bir kullanıcı ise "Bizim daha önce hiç görmediğimiz ve genetik mutasyon sonucu meydana gelmiş yeni bir yaratık olabilir. İzlemesi biraz korkunç, yeryüzünde kaybolmuş bir uzaylı yaşam formu gibi görünüyor" ifadelerine yer verdi.

ATKILI SOLUCAN

Paylaşılan görüntünün, 'kılımsı solucan' olarak da bilinen birbiri içine geçmiş birden fazla 'atkılı solucanı' olduğu anlaşıldı. Boyları 1 metreye kadar ulaşabilen ve yaklaşık 230 türü bulunan omurgasız bu canlıların larvaları, böceklerde parazit olarak yaşıyor. Görüntüdeki durumun, ev sahibi olarak seçtikleri canlıda yavrulamak isteyen birden çok atkılı solucanının birbirine dolaşması sonucu meydana geldiği düşünülüyor.

YORUMLAR 2
  • Tohat'li Yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    bence bu plastikimsi bir sey. isi veya genlesme ile sekilden sekile giriyor.
    Cevapla
  • merkez 6 yıl önce Şikayet Et
    hasbünallah venigmel vekil sen herseye kadirsin allah ım
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR