O görüntülerin nasıl sızdığı ortaya çıktı!

Vatan Şaşmaz cinayetine ait görüntüleri sızdıran polis memurunun açığa alındığı bildirildi. Polis, eşini görevde olduğuna ikna etmek için görüntüleri paylaştığını söyledi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.09.2017 08:53 GÜNCELLEME 02.09.2017 08:55 GÜNCEL
O görüntülerin nasıl sızdığı ortaya çıktı!
O görüntülerin nasıl sızdığı ortaya çıktı!

İstanbul Beşiktaş'ta lüks bir otel odasında eski mankez Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen ünlü sunucu ve televizyoncu Vatan Şaşmaz'ın olay yeri görüntülerini sızdıran kişinin, Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bir polis memuru olduğu belirlendi. Başlatılan adli ve idari soruşturma kapsamında görüntüleri sızdıran polis memuru açığa alınırken görüntülerin nasıl hızla yayıldığı da ortaya çıktı.

MESAİDE OLDUĞUNU KANITLAMAK İÇİN!

Açığa alınan polisin mesaide olduğunu kanıtlamak için görüntüleri çekip eşine gönderdiği tespit edildi. İddiaya göre polisin eşi, bu görüntüleri aile üyelerinin görüştükleri Whatsapp grubuna attı. Polisin kayınçosu da görüntüleri kız arkadaşı D.Ç. ile paylaştı. Uyuşturucudan sabıkası olduğu öğrenilen D.Ç. görüntüleri para karşı medyaya satmaya çalıştı.

AKŞAM

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • muro 6 yıl önce Şikayet Et
    görüntüler karşılığı buna para veren gazeteci de polisin eşimiymiş bence olan oldu kurcalamayın bu iş içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı bu ifadeye vatan bile şaşardı bu arada ne kadar almış bilen varmı
    Cevapla
  • Özet 6 yıl önce Şikayet Et
    Yüzbinlerce üniversite mezunu boşta . Daha güzel eleme ile personel alınmalı.
    Cevapla
  • I Y I 6 yıl önce Şikayet Et
    Yaptin bir hata bari yalan konuşma
    Cevapla
  • maden 6 yıl önce Şikayet Et
    Goruntuleri para karsiligi anlasip ajanslara satanlar oluyor. Ilk haberi yayinlama hirsina ajanslarda bunlara prim veriyor. Cok yazik insani degerler ayaklar altina aliniyor.
    Cevapla
  • abc 6 yıl önce Şikayet Et
    Akıllı polis bunu yapmaz.Akıllı değilse teşkilatta böylelerinin ne işi var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR