O PKK'lı için flaş karar!

Kayseri'de şehir hastanesi inşaatında çalışırken,PKK üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alınarak tutuklanan 'Harun Piran' kod adlı, Mustafa Birim, 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.10.2017 14:10 GÜNCELLEME 10.10.2017 14:11 GÜNCEL
O PKK'lı için flaş karar!
O PKK'lı için flaş karar!

Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından geçen 3 Mayıs'ta Kocasinan İlçesi'ndeki şehir Hastanesi inşaatının şantiyesinde, işçilerin yatakhane olarak kullandığı konteynere baskın yapıldı. Baskında, Mustafa Birim gözaltına alındı. 

Diyarbakır Dicle doğumlu bekar Birim'in, terör örgütü PKK/KCK'nın Kandil'deki kampına katıldığı, 5 yıl eğitimaldıktan sonra 2014 yılında Kobani'ye gittiği, oradan da 2015 yılında Türkiye'ye giriş yapıp, 2016'da Kayseri'deki eniştesinin yanına geldiği belirlendi. Kandil'de canlı bomba eğitimi aldığı iddia edilen 'Harun Piran' kod adlı Mustafa Birim hakkında, 'silahlı terör örgütü üyeliği' suçundan 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

Sanık Mustafa Birim, karar duruşmasında suçlamaları kabul etmeyerek, beraatini talep etti. Mahkeme heyeti yargılama sonunda Birim'e, 'Silahlı terör örgütü' üyeliği suçundan 12 yıl hapis cezası verdi.

YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • ozgur ata 6 yıl önce Şikayet Et
    baraj, tunel vs insaatinda patlatilarak en azindan bir ise yaramasi saglanabilir
    Cevapla
  • seyyah 6 yıl önce Şikayet Et
    Canlı bomba eğitimi almis bir pkk li 12 yil ceza almiş. 12 yıl guzel güvenli bir sekilde yatti ya sonra. Salıverilecek mi. Ne olacak. Cevap ?
    Cevapla
  • halici 6 yıl önce Şikayet Et
    kaç pkkli geberdiki içerde bu geberecek... kafasina bir kurşun sikmak varken yiĺlarca besle içerde...
    Cevapla
  • Türk 6 yıl önce Şikayet Et
    iceride geberir merak etme
    Cevapla
  • Ramazan 6 yıl önce Şikayet Et
    Haram zehir zıkkım olsun. 12 yıl boyunca benim vergimle yan gelip yatacak.
    Cevapla
  • tachiwaza 6 yıl önce Şikayet Et
    Hay sizin vereceğiniz cezaya. Bu teröristin eline bomba ver, çoluk çocuk demeden gözünü kırpmadan öldürebilir. Kasten bir adam öldürsen 25 veya 30 yıl verilirken, bu cani toplu kıyım yapmaya meylenen teröriste 12 yıl mı verilir, versene müebbetini. 12 yıl sonra insanları katletmeyeceği ne mağlum.
    Cevapla
  • yörükoğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    terörist bomba eğitimi almış gelmis 12 yıl mı verildi. ??? müebbet olması gerekmez mi???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR