20 kadının tamamında AIDS çıktı!

Polisin 2 ay süren teknik ve fiziki takip sonucu zorla fuhuş yaptırdığı iddia edilen 7 erkek ile yabancı uyruklu 20 kadını gözaltına aldı.

ABONE OL
GİRİŞ 01.11.2017 14:07 GÜNCELLEME 01.11.2017 14:07 GÜNCEL
20 kadının tamamında AIDS çıktı!
20 kadının tamamında AIDS çıktı!

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği ekipleri, Silivri'de yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırıldığı ihbarıyla harekete geçti. 8 kişilik bir şebekenin yabancı uyruklu kadınları "çocuk bakıcılığı" vaadiyle iş bulacaklarını söyleyerek Türkiye'ye çağırdığı belirlendi.

Pasaportlarına el koydukları yabancı uyruklu 20 kadının Silivri'deki otellerde baskı ve dayak ile fuhuş yaptırdığı öne sürülen şebekeye operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda 7 erkek ile yabancı uyruklu 20 kadın gözaltına alındı. Asayiş Şube'deki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 5 erkek tutuklanırken, 2 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Zührevi hastalıklar hastanesine sevk edilen 20 kadının ise hepsinde AIDS ve cilt hastalıkları olduğu tespit edildi. Kadınlar sınır dışı edildi. 

YORUMLAR 5
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu olay Uçurum Dizisinin Senaryosunu hatırlatıyor bana.
    Cevapla
  • İğrenç 6 yıl önce Şikayet Et
    Ciddi bir önlem alınmalı, bu herkes için tehlikeli ....
    Cevapla
  • İğrenç 6 yıl önce Şikayet Et
    Herkes derken toplumu kastettim, adam karısına...karısı tükürükle çocuklarına ...çocuk arkadaşına ...böylelikle herkes tehlikede !!! Bu hastalık Türkiye de var mıydı? Yurt dışından geldi yani bulaşıcı ! Anladınız mı Murat bey?
    Cevapla
  • murat atalay 6 yıl önce Şikayet Et
    herkes derken
    Cevapla
  • Turk 6 yıl önce Şikayet Et
    Birde adli kontrol sarti cikti takin ayaklarina takip cihazini saatinde evde olmadimi atin iceri ingilterede boyle isliyor ama turkiyede adam yurt disina kacabilir
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR