Teröristler 1 kadın ve 3 çocuğu kalkan yaptı!

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker; "Diyarbakır'da çatışmanın yaşandığı evde 1 kadın ve 3 çocukta varmış. Terörist bunları kalkan olarak kullanmış" dedi

ABONE OL
GİRİŞ 03.11.2017 11:31 GÜNCELLEME 03.11.2017 12:02 GÜNCEL
Teröristler 1 kadın ve 3 çocuğu kalkan yaptı!
Teröristler 1 kadın ve 3 çocuğu kalkan yaptı!

Diyarbakır’da 1 polisin şehit düştüğü, 9 polisin de yaralandığı saldırıda etkisiz hale getirilen teröristin, evde bulunan kadın ve çocukları kalkan olarak kullandığı ve hassasiyetlerinden faydalandığı polise el bombası ve silahla saldırdığı ortaya çıktı.

Diyarbakır’ın merkez Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi’nde terör örgütü PKK’nın sözde gençlik yapılanması YPS’ye yönelik sabah saatlerinde çok sayıda polisin katılımıyla operasyon düzenlendi. Operasyonda, bir apartmanın son katındaki eve giren güvenlik güçlerine el bombalı ve silahlı saldırı yapıldı. Olayda, 10 polis yaralandı, 1 terörist etkisiz hale getirildi.

Olay yerine çağrılan ambulanslarla kaldırıldıkları Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralı polislerden biri yapılan müdahalelere rağmen şehit oldu.

Olayla ilgili ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı. Edinilen bilgilere göre, adının Murat Çelik olduğu öğrenilen terörist, güvenlik güçlerinin evi basmasıyla, evde bulunan ve eşi ile çocukları olduğu değerlendirilen bir kadın ile 3 çocuğu kalkan olarak kullandı. Polisin hassasiyetinden faydalanan terörist, önce el bombası attı, ardından da ateş açmaya başladı. Yaşanan çatışmada terörist etkisiz hale getirildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR