İşte gece boyu çatışmanın sürdüğü hücre evi!

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde PKK'ya ait hücre evine yapılan baskın sonrası görüntüler ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 03.11.2017 14:12 GÜNCELLEME 03.11.2017 14:14 GÜNCEL
İşte gece boyu çatışmanın sürdüğü hücre evi!
İşte gece boyu çatışmanın sürdüğü hücre evi!

Diyarbakır merkeze bağlı Kayapınar ilçesinde PKK'lı teröristlere ait bir eve düzenlenen operasyonda çatışma çıktı.

PKK'lı teröristlerin el bombası patlatması sonucu 10 polis yaralandı. Yaralananlardan durumu ağır olan 1 polis, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Çatışmada 1 PKK'lı terörist de öldürüldü.

OPERASYON SONRASI HÜCRE EVİ

Gece boyunca şiddetli çatışmaların yaşandığı PKK'nın hücre evi operasyondan sonra görüntülendi. Görüntülerde evin her tarafında kurşun izleri ve PKK'lı teröristin attığı el bombası sonrası evin duvarlarının yıkıldığı görüldü.

Bir diğer görüntüde ise öldürülen PKK'lı teröristin cesedi görülüyor...

 

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • adem 6 yıl önce Şikayet Et
    polis ve askerimiz tam yetişmedi. askere yat kalk sürün ile 3 ay yanaşık düzen yürüme eğitimi yerine silah eğitimi, anti terör eğitimi verilse böyle mi olur. boşalt binayı... içerdeki ite 1 dk süre ver... çıktı teslim oldu, oldu... olmadı binayı komple havaya uçur... bina parasını biz seve seve öderiz. ama ne olur CANLARIMIZ yanmasın.
    Cevapla
  • Nazım Zengin 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu iti daha ucuza öldürecek başka yol yok muydu?
    Cevapla
  • Mali 6 yıl önce Şikayet Et
    acinda bi rusyada hucre evi baskini nasil oluyor gorun. tank geliyor, topu atesliyor ve bina yok. yarali polis bile yok. bizde garip bir anlayis var hala cozemedim.
    Cevapla
  • Fırat23 6 yıl önce Şikayet Et
    bir kuduz köpeği itlaf edeceğiz diye koskoca binayı mı uçuralım? orada masumlar da var. dinimiz bunu hoş görür mü kolay mı öyle insan öldürmek?
    Cevapla
  • Nihat 6 yıl önce Şikayet Et
    he gece 1 teröristlemi çatışma yaşanmış ne teröristmiş 1 hain etkisiz hale getirmek ne zormuş nasıl polis nasıl asker var bizde 1 hainle zor baş ediyolar...
    Cevapla
  • son durak 6 yıl önce Şikayet Et
    hucre evine baskin boyle mi yapilir 1 teroriste 1 sehit 8 yarali cok acemice egitim yapilirken iten inenler nerede catidan eve dalamamislar mi hani egitimde gosteriyorlardi ya iste oyle her opersayonda sehit vereceksek binayi bosaltip roketle ucurun evi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR