Oyuncu Mine Tugay saldırıya uğradı! Mine Tugay kimdir kaç yaşındadır?

Ünlü dizi ve film oyuncusu Mine Tugay geçtiğimiz günlerde otomobiliyle seyir halindeyken trafikte bir minibüs şoförünün saldırısına uğradığın açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 10.11.2017 09:00 GÜNCELLEME 10.11.2017 10:00 GÜNCEL
Oyuncu Mine Tugay saldırıya uğradı! Mine Tugay kimdir kaç yaşındadır?
Oyuncu Mine Tugay saldırıya uğradı! Mine Tugay kimdir kaç yaşındadır?

Son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan Paramparça dizisinde rol alan 39 yaşındaki dizi ve film oyuncu Mine Tugay, sosyal medya hesabından İstanbul'da bir minibüs şoförünün saldırısına uğradığını açıkladı.

Mine Tugay paylaşımının altına ''Şehrin ortasında bir minibüs şoförünün saldırısına uğradım. Tek suçum beni arabasıyla taciz ettiği için kornaya basmam...'' notunu düştü.

 

Mine Tugay Kimdir? Mine Tugay Nereli? Kaç Yaşında?

Babasının subay olması sebebi ile görev aldığı Konya’da dünyaya gelen Mine Tugay Yeni Levent Lisesi mezunudur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Sahne Sanatları Oyunculuk Bölümü Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Yüksek Lisans yapmıştır.

2003 yılında Gülbeyaz adlı dizide rol alan oyuncu 2004 senesinde Adı Aşk Olsun dizisinde ve Gönül Yarası adlı sinema filminde rol almıştır. televizyon dizisinde rol aldı. Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisinde Narkotik başkomseri Suna adlı isimli karakter ile ekran severlerin karşısına geçmiştir. Kanal D dizisi olan Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizide Bahar karakterine can veren Mine Tugay Star Tv’de yayınlanan Medcezir adlı dizide rol almış dizinin ilk sezonunda diziden ayrılmıştır. 2015 yaz sezonu dizilerinden olan Star Tv’de Çilek Kokusu adlı dizide Elçin karakterini canlandıran Mine Tugay Fox Tv’de yayınlanan Familya dizisi oyuncu kadrosuna dahil olmuştur.

YORUMLAR 1
  • Ali Kılıç 6 yıl önce Şikayet Et
    Çokta Tın
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR