Hakkari'de mayın patladı: 1 er yaralı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü üyelerince önceden araziye döşenen mayının patlaması sonucu 1 asker yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.06.2007 16:41 GÜNCELLEME 09.06.2007 16:41 GÜNCEL
Hakkari'de mayın patladı: 1 er yaralı
Hakkari'de mayın patladı: 1 er yaralı

Alınan bilgiye göre, Hakkari Dağ Komando Tugayına bağlı askerler, ilçenin Irak sınırına yakın bölgesinde operasyona gitti.

Operasyona giden askerlerden biri terör örgütü üyelerince önceden araziye döşenen mayına bastı. Mayının patlaması sonucu, ismi açıklanmayan asker yaralandı.

Yaralı askerin helikopterle Hakkari Askeri Hastanesinde tedavi altına alındığı, sağlık durumunun ise ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Jandarma Komutanlığı ekiplerinin bölgede geniş çapta operasyonları sürdürdüğü belirtildi.


(aa)

YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • emirsah paker 17 yıl önce Şikayet Et
    Bu vatanın ekmeğini yiyip ihanet edenler . Kalemimden çıkan kan bestesidir yalanın sairi değilim gülüm,Bu kanda beslenen gül destesidir yılanın şairi değilim gülüm,kırım azerbaycan dobruca musul yetim kalmış evlat bu mudur usul,Ümmetim az güler buyurmuş resul gülenin şairi değilim gülüm,yiğit cenge gider iken arkada,bayrak yere düşer iken arkada can ateşte pişer iken arkada kalanın şairi değilim gülüm.
    Cevapla
  • zekeriya yavaş 17 yıl önce Şikayet Et
    hertürlü olayların kaynağı. Şehitlerimize Allahtan rahmet dileriz. Vatanımız için hepimiz seve seve canıöızı vermeye adayız.Konuya değişik açıdan bakacağım. Soru: Yurda bu kadar mayın, patlayıcı mühimmat nasıl giriyor? Muhtemel Cevap: Rüşvet sayesinde(çok önemli.Seneler önce yurt dışından girişte istenen 400 Mark rüşveti vermediğim için başıma neler geldi..) Bu rüşveti kim alıyor? Bu vatanın vatanseverinsanları!; Gümrükçü, görevli görünen diğer insanlarımız. Bu tür kişilerle uğraşması gerekenler kim. Diğer görevliler,savcılar.Nerdele
    Cevapla
  • Osman Kabakcioglu 17 yıl önce Şikayet Et
    . Mayınla mücadele öyle sanıldığı kadar kolay değil.
    Cevapla
  • Ahmet Arif 17 yıl önce Şikayet Et
    mayın tuzağı. bu mayın tuzakları son zamanlarda değişik bir tarzda yapılıyor araçların mayına basmalarına gerek kalmadan uzaktan kumandayla araç geçtiği esnada patlatılıyor. veya pkk nın sürekli kullandığı c4 patlayıcılar kullanılıyor olabilir. mayın tarayıcı araçlar başka ülkelerde var bir nevi dedektör görevi görüyor. bunların varsa mutlaka kullanılması gerekiyor. bir de kuzey ırağa girmek çok saçma birşey olur.sınırda bu kadar askerimiz var ama olayların hiç biri sınırda veya k.ırakta olmuyor hep içerde saygılar...
    Cevapla
  • ismail şahin 17 yıl önce Şikayet Et
    mekanın cennet olsun yiğidim. bu pkk belasından ne zaman kurtulacagız bendeşırnakta askerlik yapmış biri olarak şimdi yaralının ve silah arkadaslarının durumunu aklıma getirmek istemiyorum rabbim devletimizi korusun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR