Engin Altan Düzyatan'dan dudak uçuklatan anlaşma

Engin Altan Düzyatan, Vakıfbank ile yaklaşık 6 milyon lira karşılığında reklam anlaşması imzaladı

ABONE OL
GİRİŞ 24.11.2017 13:13 GÜNCELLEME 24.11.2017 17:30 GÜNCEL
Engin Altan Düzyatan'dan dudak uçuklatan anlaşma
Engin Altan Düzyatan'dan dudak uçuklatan anlaşma

Engin Altan Düzyatan, altı yıl sonra tekrar marka yüzü oldu. Bankanın teklifine “Evet” diyen oyuncu, ilk reklam filmini ise geçtiğimiz günlerde çekti. Bu yıl dördüncü sezonu yayınlanan ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisiyle ekrana gelen Düzyatan’ın, firmayla bir yıllık anlaşma yaptığı ve dizi için uzattığı sakallı haliyle kamera önüne geçtiği öğrenildi.

Yıl içinde dört reklam filmi çekecek olan oyuncunun, yaklaşık 6 milyon TL’ye anlaştığı öğrenildi. Çorlu’da bir yol üzerinde çekilen reklamda, Düzyatan tek başına oynadı.

Düzyatan’ın başrolünü oynadığı ve bu yıl dördüncü sezonuyla TRT1’de ekrana gelen ‘Diriliş Ertuğrul’un önceki akşam yayınlanan 96’ncı bölümü, tarihi bir başarı yakalayarak reyting listesine damgasını vurdu.

Özeti, ikinci sırada yer alan dizi, Total’de yüzde 16.40 reyting ve yüzde 34.69 izlenme oranı, AB’de ise yüzde 20.53 reyting ve yüzde 42.02 izlenme oranıyla zirveye oturdu.

Gösterilen ilgiye kayıtsız kalmayan projenin senaristi Mehmet Bozdağ da sosyal medyadan, “Diriliş Ertuğrul’dan tarihi rekor... Teşekkürler Türkiye...” notunu paylaştı.  

YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • Bekir 6 yıl önce Şikayet Et
    Vakifbank ile Engin bey'in arasinda bir ticaret bu...Niye bazilarinin zoruna gidiyor anlamiyorum? Size geleydi teklif red mi edecektiniz? Adam Turkiyeyi ayaklandirdi performansiyla...Helal olsun. Keske her aktor boyle dizilerde yuksek performans gosterse de izlerken hem imanimiz hem milli duygularimiz tazelense...Yipratmayin diziyi de oyunculari da. Begenmeyen KanalD ye...De hayde!
    Cevapla
  • VaTaN EvLaDı 6 yıl önce Şikayet Et
    yazık yazık.
    Cevapla
  • velhasıl 6 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş dizi ise diğerleri ne Allah aşkına...Dirilişteki Müslüman Türk bayanların bile yaşam ve ayaklarının üzerinde asil duruşları ve dertlenmeleri, hayat içindeki rolleri muhteşem mesajlar içeriyor. Her biri cesaret örneği.Ya şimdiki dizilerdeki bayanlar ve dahi erkek bozuntuları!!! Resmen boya, aşk, fitne, erkek/kadın hastası, para, servet, mutfaksız, çocuksuz, eşsiz bir dünya, çalışmadan lüks yaşam, gayri meşru yaşamı normalleştiren bir sarmal ve iğrenç öpüşmeler ve davranışlar...
    Cevapla
  • o.m 6 yıl önce Şikayet Et
    sonuna kadar katiliyorum bunlarin bazilarida. maalesef TRT mizde yapiliyor
    Cevapla
  • Vatan 6 yıl önce Şikayet Et
    Olumsuz yönde yorum yapanlar sizin mi paranızı verdi
    Cevapla
  • erguvan 6 yıl önce Şikayet Et
    Vakıflar Genel Müdürlüğünün Parası, Vakıflar Sence Ne İş Yapar?
    Cevapla
  • vatan 6 yıl önce Şikayet Et
    çalısanlarin birde maaslarina bakin adaletsizlik bence
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR