Ebru Gündeş, kararını verdi!

2010 yılında Reza Zarrab'la evlenen Ebru Gündeş'in boşanma kararı aldığı öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 04.12.2017 10:01 GÜNCELLEME 04.12.2017 10:01 GÜNCEL
Ebru Gündeş, kararını verdi!
Ebru Gündeş, kararını verdi!

Ebru Gündeş'in bu hafta kamuoyuna 'boşanma' açıklaması yapması bekleniyor. 

Şubat 2010’da Reza Zarrab ile nikah masasına oturan Ebru Gündeş bu hafta avukatıyla bir araya gelecek. Gündeş'in kamuoyuna “Boşanıyoruz” şeklinde yazılı bir açıklama yapması bekleniyor.

Zorlu boşanma süreciyle ilgili olarak Ebru Gündeş yakınlarına “Bu süreçte kızımın yara almasını istemiyorum. Her adımımı onu düşünerek atıyorum” dediği öğrenildi.

Gündeş'in, ABD'deki davada tanık olan Reza Zarrab'tan boşanma kararı almasının ardından Kanlıca'daki yalıdan da taşınacağı belirtiliyor.

AVUKATI CUMA GÜNÜ KONUŞMUŞTU

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Reza Zarrab, Ebru Gündeş'ten olan kızı ve 21 yakınının mal varlıklarına el konmuştu.

Zarrab ailesinin avukatı Şebnem Eriş ise cuma günü yaptığı açıklamada, "Çiftin ortak çocukları Alara Sarraf’ın ismi var. Ebru Gündeş’in önceki güne kadar bir boşanma davası açmadığını biliyoruz. Bize ulaşan bir boşanma başvurusu da yok" demişti.

Ebru Gündeş'i listede yer almaktan Zarrab ile nikah öncesi yaptıkları evlilik sözleşmesinin kurtardığı ortaya çıkmıştı.

Gündeş ve Zarrab çiftinin evlenmeden önce kendi mal varlıklarını belirten bir liste yaptıkları ve herkesin kendi kazanımı olan mallarının ayrı olduğuna dair sözleşme imzaladıkları anlaşıldı. Ebru-Reza çiftinin çocukları Alara'nın mal varlığına el konulması ise Reza Zarrab'ın bazı mallarını kızının üzerine yapmasından kaynaklandı.

YORUMLAR 22 TÜMÜ
  • izmir-çankaya 6 yıl önce Şikayet Et
    zarrap hukuki iş ve ticaret yaptı ise devletde evet hukuki ve yasal ticaret yaptı diyor o zaman zarrabın ve akrabalarının mal varlığına neden el konuluyor bunu biri açıklasın
    Cevapla
  • izmir-çankaya 6 yıl önce Şikayet Et
    milletin ferdi rumuzlu kardeşim öncelikle sakin ol 3-5 milyarlık iş adamısın sanatçı bir bayanla evleniyorsun 3-5 yıl sonra ayrılıp mallarının ikiye bölünmesini istermi, tabiki iş adamı öncelikle kazandığı malını koruma altına alacak
    Cevapla
  • efecan 6 yıl önce Şikayet Et
    no money no funny
    Cevapla
  • Intact 6 yıl önce Şikayet Et
    Para bitti ask paydos
    Cevapla
  • musti_34 6 yıl önce Şikayet Et
    ebru gündeşin mal varlığı umrumda değil ama şundan eminimki bir gariban olsaydı mal varlığına el konulurdu düşünsenize ailesinin mal varığına el konuluyo eşinin mal varlığına konulmuyo bir başka vatandaşa ayrıldığı eşinden haciz işlemi geliyo bu yasalar hep garibanamı işleyecek
    Cevapla
  • musti 34 e cevap 6 yıl önce Şikayet Et
    Ebru Gündeş'in mal varlığına el konulamamasının nedeni yapmış oldukları "evlilik sözleşmesi" dir . Bu nedenle dokunulmadı.
    Cevapla
  • milletin ferdi 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne insafsız ve tutersız insansınız ya... İnsanlar evlenmeden önce kimin malı ne diye liste yapmışlar ve mal ayrımı rejimini benimsemişler. Hangi mantıkla Ebru Gündeş'in şarkıcılıktan kazandığı mallara el koyacaksın? Babasının kızının üstüne yaptığı mallara bile el konulmuş daha konuşuyorsunuz utanmadan. Bir de burada da yine garibanlık edebiyatı yapmışsınız hızınızı alamayarak, garibanın ne malı olacak ki garibanlık edebiyatı yapıyorsun?
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    aynen oyle vatandasi yemeyin evlilik sozlesmesiymis vatana ihanet sucundan sozlesme ile siyrilabiliyor mu, zarrafdan oncesi ve sonrasi kayitlarda bellidir oyle sagda solda sen Allahin bir lutfusun deyip dolasan hatun kisi boyle siyiramazsin,,,,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR