İngilizlerden Türkiye'ye çirkin suçlama

Amerika, Rakka'da teröristlerle iş birliği yaptı. The Times ise Türkiye'nin teröristlerle iş birliği yaptığı yönünde algı haberlerine başladı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.12.2017 10:09 GÜNCELLEME 05.12.2017 10:11 GÜNCEL
İngilizlerden Türkiye'ye çirkin suçlama
İngilizlerden Türkiye'ye çirkin suçlama

Türkiye, Fırat Kalkanı Harekatı ile terör örgütü DEAŞ'a karşı büyük darbeler vurdu.Harekatla birlikte; yaklaşık 5 bin teröristi etkisiz hale getiren Türk Silahlı Kuvvetleri, koalisyon ülkelerinin yapamadığı tüm operasyonları gerçekleştirdi.

HEDEFTE YİNE TÜRKİYE VAR

Türkiye'nin DEAŞ'a karşı vurduğu bu darbelere rağmen, Avrupa'da Türkiye'ye karşı kirli algı operasyonları düzenleniyor.

İNGİLİZ ALGI PEŞİNDE

İngiltere'de yayın yapan The Times gazetesinde çıkan haberde; Rakka'dan kaçan teröristlerin Türkiye üzerinden Avrupa'ya döndüğü ifade edilerek, Türkiye'nin teröristlerle iş birliği içerisinde olduğu algısı oluşuturulmaya çalışıldı.

TÜRK ÇALIŞANLARI SERVİS ETTİ

Rakka'da teröristlerle iş birliği yapan Amerika'ya tek bir sözün söylenmediği haber, İngiliz BBC'nin Türkçe servisinden de köpürtülerek okuyuculara sunuldu.

YORUMLAR 30 TÜMÜ
  • Terazi 6 yıl önce Şikayet Et
    E' yetkililer nerede birader.. ben mi gidip ümüklerini sıkıcam
    Cevapla
  • msgstr 6 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden kimse ölmesin onlar da insan derdim. Ama artık yeter. Avrupa ve Amerikalılara acıma duygum kalmadı. Ölürlerse sevinmem ama artık üzülmem de.
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Teröristlerle iş birliği yapan batı ve Abd ,utanmadan da Türkiye' yi suçluyorlar.Terör örgütlerinin nerelerde barındıklarını nereden destek aldıklarını hep beraber görüyoruz.
    Cevapla
  • aks 6 yıl önce Şikayet Et
    ancak ve ancak sizden terörist olur
    Cevapla
  • iklim 6 yıl önce Şikayet Et
    yakında iklimleri deyiştiren Türkiye deseler hiç şaşmam ağzı olan konuşuyor eskiler dediği gibi insanın düşmanıda yiğit olursa ozaman kormaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR