Askerlere terör ateşi: 1 şehit

Gümüşhane merkeze bağlı Kırıklı köyü Çamlıköy Hasandağı mevkiinde devriye gezen jandarma ekiplerine ateş açıldı. Olayda 1 asker şehit oldu, 1 asker de yaralandı.

ABONE OL
GİRİŞ 19.06.2007 10:22 GÜNCELLEME 19.06.2007 10:22 GÜNCEL
Askerlere terör ateşi: 1 şehit
Askerlere terör ateşi: 1 şehit

Gümüşhane Valisi Enver Salihoğlu, sabah saat 09.00 sıralarında arazi aramasından dönen güvenlik güçlerine, Kırıklı köyü kırsalında terör örgütü üyelerince uzaktan ateş açıldığını söyledi.
 
Salihoğlu, güvenlik güçlerinin karşılık vermesi üzerine terör örgütü üyelerinin kaçtığını, saldırıda 1 askerin şehit olduğunu, 1 askerin de yaralandığını belirtti.


İSİMLERİ BELLİ OLDU


Terör örgütü PKK üyelerinin açtığı ateş sonucu şehit olan askerin, Denizli nüfusuna kayıtlı Basri Aslan olduğu öğrenildi. Çatışmada yaralanan Muhammet Karaman da Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırıldı. Alınan bilgiye göre, merkeze bağlı Kırıklı köyü kırsalında arazi aramasından dönen güvenlik güçlerine sabah saatlerinde terör örgütü PKK üyelerinin ateş açması sonucu yaralanan Muhammet Karaman, Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.


Hastane yetkilileri, ayağından yaralanan Karaman'ın hayati tehlikesinin bulunmadığını belirttiler. Yetkililer, saldırının gerçekleştirildiği bölgede güvenlik güçlerinin operasyonlarını sürdüğünü kaydettiler. 


 
Tunceli ve Erzincan'daki PKK saldırılarında ise 8 asker yaralandı. Erzincan'da gece boyunca süren operasyonlarda ise 3 terörist öldürüldü, 1'i yaralı 2 terörist de yakalandı.

YORUMLAR 26 TÜMÜ
  • marilyn manson 17 yıl önce Şikayet Et
    akp ve mhp. ben bunu anlamadım. akp sürekli terörle mucadeleyi sonsuza dek sürdüreceğini sölemiş bir parti olmasına rağmen kafasını siyasetten kaldırmıyor ve boş boş konuşuyor. sonrada gocunup mhp ye suç atıyor. neyse resul allah şehit düşen asker abime rahmet eylesin kalanlarada sabır ve güc kuvvet versin. allahım sen, atatürkçü vatan sever ve ülkücü kardeşlerimizin yar ve yardımcısı ol. sen onlara mukait ol. onları sana emanet ediyorum amin
    Cevapla
  • HAYRİ KAPICI 17 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi daha iyi anlaşıldı. Bu şehitlerin sorumlusu, Amerika\'daki malum toplantıya katılanlar ve bunu örtbas edenlerdir
    Cevapla
  • mert eren 17 yıl önce Şikayet Et
    . kardeşim galiba sende o şehit cenazelerini istismar eden patinin taraftarısın yoksa şehitler konusunda başbakanın ne kadar hassas olduğunu bilmeyen yok insanlar akpartiyi terör için eleştireceğine 1-mhp.yi eleştirsin şehitleri suistimal ettiği ve apo.nun asılmasını engellediği için 2-genel kurmaya kızssın siyasetle uğraşacağına şehitlerin hesabını bu ülekedeki teröristlere sorsun sonra k.ırağaa girsin 3-chp.ye kızzsın ortalığı kaos alanına çevirdiği için 4-sezere kızssınlar halk düşmanı olduğu için
    Cevapla
  • tam isabet 17 yıl önce Şikayet Et
    . Gümşhane \' de PKK kök salmış olamaz . Dökülen şehit kanları ile kimin ekmeğine yağ sürülüyor ? Bazı gözü dönmüşlerin tek bir milletvekili için bile yapmayacakları şey yok .
    Cevapla
  • YİĞİT YOZGATLI 17 yıl önce Şikayet Et
    bu sitenin yorumcuları.... bu sitenin yorumcuları pkk dan daha tehlikeli...siz bir yumruk olup tepelerine inmedikçe onlar daha çok can alacak... başı yanan başbakan,şunu ölen başbakan,kedisi kaybolan başkaban,parası kaybolan başkaban...kardeşim ne bu ya.el insaf.inadına akp,inadına tayyip diyoruz.geçmişin suçunu şimdiye mal edemezsiniz..1 değil 1000 tanede ölecek ama birlik olmadıkça pkk bitmeyecek.anlayın bunu siyasi rantçılar...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR