7 yaşındaki Damla'nın acı sonu!

Bulgaristan'ın Türklerin yoğun yaşadığı Mestanlı ilçesinde yaşayan 7 yaşındaki Damla Güner dün evinde ağzı bantlı halde ölü bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 18.12.2017 14:42 GÜNCELLEME 18.12.2017 14:43 GÜNCEL
 7 yaşındaki Damla'nın acı sonu!
7 yaşındaki Damla'nın acı sonu!

Bulgaristan'da Türklerin yoğun yaşadığı Kırcaali'nin Mestanlı ilçesinde dün, soydaş ailenin kızı Damla Güner, iddiaya göre, annesi Saadet M. tarafından evde ağzı koli bandı ile kapatılmış halde bulundu. Annenin haber vermesi üzerine eve gelen sağlık ve polis ekipleri, Damla'nın öldüğünü belirledi. Eşi Belçika'da çalışan Saadet M., fenalık geçirerek hastaneye kaldırılırken, Bulgar polisi olayla ilgili geniş kapsamlı soruşturma başlattı.

Kırcaali bölge savcısının talimatıyla polis ekipleri hastanede tedavi gören anne Saadet M.'nin ifadesini aldı. Anne, ifadesinde, "Eşim yurt dışında çalıştığı için Damla'yı evde yalnız bırakıp gece vardiyasına gittim. Sabah eve geldiğimde Damla'yı kafası ve ağzı koli bandıyla bağlı şekilde buldum" dedi. Polis, anne Saadet M.'nin ifadesini çelişkili bularak, aileye yakın olduğu belirtilen A.T. ile birlikte gözaltına aldı. Şüpheliler hakkındaki soruşturma sürüyor.

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • turk 6 yıl önce Şikayet Et
    7 yaşında bir çocuğu tek başına mı bıraktım dedi la bu!! la havle vela kuvvete illa bilkahil aliyyul azim. vicdan neyse de anasın sen gafil ya bu insanlık.
    Cevapla
  • SARI SELİM 6 yıl önce Şikayet Et
    zulmü ne kadar sevdik.zalimlere ne kadar alıştık..
    Cevapla
  • viyana 6 yıl önce Şikayet Et
    başınıza geldi mi yokluk kimsesizlik ondan sonra yorum yapın
    Cevapla
  • hakan 6 yıl önce Şikayet Et
    kanım dondu.tüylerim diken diken oldu.
    Cevapla
  • israfil 6 yıl önce Şikayet Et
    hic mi insan yok orda komsun esin dostun ona birakamadin mi 7 yasindaki cocugu nasil bıraktın o bir melekti daha çocukları nasil olduruyorlar anlamıyorum hayvan bile yapmıyor insanların yaptıklarını insan oldugum icin utaniyorum artik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR