Şüphelenip eve kamera koydu! Her gün 100 TL...

Her gece salonda bıraktığı pantolonundan sürekli para eksildiğini fark eden Mehmet İ., eşi Anıl İ.’den şüphelendi. Gizli kamerayla banyodayken eşinin para aldığını görüntüledi.

Bizi Takip Edin
GİRİŞ 25.12.2017 09:33 GÜNCELLEME 25.12.2017 10:17 GÜNCEL
Şüphelenip eve kamera koydu! Her gün 100 TL...
Şüphelenip eve kamera koydu! Her gün 100 TL...

Boşanma kararı alıp görüntüleri mahkemeye sundu. Mehmet İ. eşine 500 bin TL tazminat davası açtı. 

İstanbul’da oto galerisi işleten Mehmet İ., bir sabah pantolonunun cebinden para eksildiğini fark etti. Başta parayı kaybettiğini düşünen Mehmet İ. bu duruma aldırış etmedi. Cebinden ve cüzdanından sürekli para eksilen galerici, evine gizli kamera yerleştirdi.

Ardından da pantolonu ve cüzdanını salonda bırakıp banyoya girdi. Kameranın kayıtta olduğu sırada Anıl İ., eşinin cüzdanından bir miktar para alarak salondan ayrıldı. Kameranın kaydettiği bu anların ardından eşiyle tartışma yaşayan Mehmet İ. boşanma kararı aldı.

500 BİN TL İSTEDİ

Dilekçesinde eşinin yemek pişirmediğini ve temizlik yapmadığını belirten Mehmet İ., ''Verdiğim kredi kartından her ay 2 bin lira para çekmekte. Her gün evden çıkarken ihtiyaçları için 100 lira veriyordum. Bunu yapması beni çok üzdü. Beni para kaynağı olarak görüyor, parayı da annesinin evine harcıyor'' dedi.

Eşiyle olan tartışmalarının ses kaydını da alan ve bunları mahkemeye sunan Mehmet İ. dilekçesinde ''İşyerinde eşimin de bulunduğu bir aile toplantısı yapıyorduk. Bu sırada tartışma yaşadık. Bana hakaret ve tehditlerde bulundu, yumruk attı, kolumu ısırdı. Odanın kapısını kilitleyerek, beni balkondan atmaya çalıştı'' diye konuştu.

Eşinin defalarca onurunu kırdığını belirten Mehmet İ., boşanma davası açarak çocuğunun velayetinin kendine verilmesini, ayrıca 250 bin TL manevi, 250 bin TL maddi tazminat istedi.

'BENİ ALDATTI'

Kocasının para çalmakla suçladığı Anıl İ. ise, karşı boşanma davası açtı. Aldatıldığını ileri süren Anıl İ., hakkındaki iddiaları yalanladı. Parayı eşinin bilgisi dahilinde cüzdanından aldığını, bu sırada kameranın kaydettiğini belirten Anıl İ. de 150 bin TL manevi 100 bin TL maddi tazminat talep etti. 

YORUMLAR 20 TÜMÜ
  • özkonyalı 8 yıl önce Şikayet Et
    bence adamın parası var ve ayrıca metresi de var bence. karısını bosayip onunla evlenecek. adamın telefon görüşmeleri takip altına alınsın. kadina kumpas kurmuş belli ki.
    Cevapla
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Bence ikisininde ayarı bozuk
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    ya bu adamda karidan boşanacak ona nafaka vermeyeyim diye ona kumpas kurmuş.... cebinden para aldiysa sorarsin benden habersiz alma dersin...
    Cevapla
  • selim 8 yıl önce Şikayet Et
    Nolmuş almışsa ? Öldünmü ? Yabancı mısın sen ? Altı üstü kocasının parasını almış. Onurlu olacağın başka bir nokta kalmadımı hayatında ? Bu bir hata olabilir ama neden büyüttün ki bu kadar ?
    Cevapla
  • muvahhid 8 yıl önce Şikayet Et
    elin karılarına helalin olmayana o paranın yüz katını verirler. hem de ahlaksızca. karısı alınca suç oluyor.. bırakın bu ayakları..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR