Sevgililerin izi bulundu 'Kral Enişte' gözaltında

Silivri, Esenyurt, Beylikdüzü, Avcılar ve Büyükçekmece’de uyuşturucu satan 'Kral Enişte' lakaplı M.U. ve 3’ü kadın 22 kişilik çetesi jandarmanın operasyonuyla çökertildi.

ABONE OL
GİRİŞ 21.02.2018 10:35 GÜNCELLEME 21.02.2018 10:35 GÜNCEL
Sevgililerin izi bulundu 'Kral Enişte' gözaltında
Sevgililerin izi bulundu 'Kral Enişte' gözaltında

Silivri İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri çocuk yaştaki kişilere uyuşturucu satan bir çeteyle ilgili aldıkları ihbarı değerlendirerek torbacılara ulaştı. Çetenin tamamına operasyon düzenleneceği için torbacılar takibe alındı. İki ay süren fiziki takip ve istihbarat çalışmaları sonunda torbacıların Silivri’de yaşayan K.P ve sevgilisi D.Y.’ye bağlı oldukları belirlendi.

K.P ve D.Y ise uyuşturucuyu 'Kral Enişte' lakaplı M.U.’dan temin ediyordu. Çete Silivri, Esenyurt, Beylikdüzü, Avcılar ve Büyükçekmece’de uyuşturucu satışı yapıyordu. Kendilerini açtıkları nalbur, kafe, çay ocağı gibi işyerlerinde kamufle etmişlerdi.

 

 

Jandarma ekipleri geçtiğimiz günlerde çeteye eş zamanlı operasyonlar düzenledi. Baskında yüklü miktarda uyuşturucu madde, ruhsatsız tabancalar, uyuşturucu maddeleri tartmak için hassas teraziler ele geçirildi. Gözaltına alınan 3’ü kadın 23 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YORUMLAR 5
  • Hamidiye Süvarisi 6 yıl önce Şikayet Et
    İdam idam idam.Hakedene idam.
    Cevapla
  • tokatlı 6 yıl önce Şikayet Et
    bunlar pkk ya hızmet eden aıle yapılarını bozup gasp etme eylemcılerı ıdam şarttır ve tum mal varlıkları ellerınden alınmalı
    Cevapla
  • Yakub 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu mücadele ye herkes yardımcı olmak zorunda çünkü bağımlı olan senin benim evlâdım köle yapılıyor. Biz sadece Allah'a cc kul köle oluruz! Uyuşturucu =Ermenistan, karabağ, afganistan, pakistan, hollanda, ingiltere!!!
    Cevapla
  • tokatlıyor 6 yıl önce Şikayet Et
    bence pkk var bunun altında pakıstan ne alaka
    Cevapla
  • hakikat9575 6 yıl önce Şikayet Et
    yahu cezaevinden çıkıp kaldıkları yerden devam edecekler orda biraz dinlenip kaldıkları yerden devam edecekler idam edilmeliler o zaman kaldıkları yerden devam edemezler idam şart milleti zehirleyenleri idam etmeli daha da zehirleyemesinler
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR