MESAM'ın yeni başkanı Coşkun Sabah oldu

KÜLTÜR Bakanlığı tarafından görevlendirilen 7 kişi arasından başkanlığa aday gösterilen Coşkun Sabah diğer yönetim kurulu üyelerinin de başkanlık adaylığına destek vermesiyle ilk oylamada başkan seçildi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.03.2018 18:42 GÜNCELLEME 13.03.2018 18:48 GÜNCEL
MESAM'ın yeni başkanı Coşkun Sabah oldu
MESAM'ın yeni başkanı Coşkun Sabah oldu

Orhan Gencebay'ın istifasıyla gündeme gelen Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği (MESAM)'da yönetim kurulu görevden alınarak kayyum atanmıştı. Son olarak Yavuz Bingöl, Coşkun Sabah gibi isimler yönetim kurulu üyeleri olarak birliğe atanmıştı. Yavuz Bingöl bu görevi reddettiğini duyururken yeni başkan Coşkun Sabah oldu.

Kültür Bakanlığı tarafından görevlendirilen 7 kişi arasından başkanlığa aday gösterilen Coşkun Sabah diğer yönetim kurulu üyelerinin de başkanlık adaylığına destek vermesiyle ilk oylamada başkan seçildi. Başkanlık görevini kabul eden Coşkun Sabah, 'Üç ay içerisinde seçime gideceğiz. Bizim amacımız MESAM’ı seçime sağlıklı ve huzurlu bir şekilde götürmek' dedi. Kayyum tarafından atanan ancak görevi kabul etmeyerek istifa eden Yavuz Bingöl’ün yerine ise Vedat Çetinkaya’nın getirildiği söylendi.

 

YORUMLAR 1
  • saban 6 yıl önce Şikayet Et
    Neden hep tramvaylar sultan gazi hattında bunlar değiştirilemez devlet bu yatırımı nereye yapıyor
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR