14 yaşındaki Yusuf çaresizce yardım bekliyor!

Gaziantepli 14 yaşındaki Yusuf Örücü'nün ailesi kanser hastalığının pençesindeki oğullarının yaralarına merhem olunması için çaresizlik içinde yardım bekliyor.

ABONE OL
GİRİŞ 26.03.2018 15:30 GÜNCELLEME 26.03.2018 15:30 GÜNCEL
14 yaşındaki Yusuf çaresizce yardım bekliyor!
14 yaşındaki Yusuf çaresizce yardım bekliyor!

Aslen Gaziantepli olan 14 yaşındaki Örücü ve ailesi kanser hastalığı teşhisi konulmadan önce Şırnak Uludere de oturuyorlardı.  Yaklaşık 11 ay önce Ankara Demetevler Onkoloji hastanesinde tedavisine başlanan genç Yusuf çaresizlik içinde kendisi adına yapılacak yardımları bekliyor.

Kanser ilk başta sol omuz kürek kemiğinde ve sağ kalça kemiğinde tespit edilen Yusuf’un beş ay önce ise yine Ankara’da dört saatlik bir ameliyat sonucu sol omuz kürek kemiği tamamen alınıp tümör temizlenince koluna yarıdan itibaren platin takıldı.

 

Ameliyattan bir ay sonra biyopsi , hücre tedavisi ve kemik iliği nakli yapıldı ama tedaviye hiç bir türlü yanıt vermediği gözlenilince pet çekimi ve tekrar vücut taraması yapıldı.  

Tümörün bütün vücudunda bulunan ve kafa kemiklerinde dahi ürediği gözlemlendi ve baş hekimlerin ortak kararları ile artık yapılacak hiç bir şeyin olmadığı ve ağrılarından da kaynaklı sadece bir buçuk veya iki ayının olduğu aileye söylendi.

Yusuf Örücü’nün ailesi şuanda gelir kaynağı olmadığı için yardımsever vatandaşlardan yardım bekliyorlar.

Aileye ulaşmak isteyen yardımseverler bu numaradan yardım yapabilirler; +90 532 063 77 00

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR