BİM sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor?

Tüketicilerine kaliteli ve düşük fiyatlı ürünler sunan BİM'in hafta içi ve hafta sonu mesai saatleri araştırılıyor. Peki, Türkiye'nin en büyük perakende zinciri sıralamasında zirvede yer alan BİM sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor? İşte, BİM'in çalışma günleri, açılış ve kapanış kapanış saatleri...

ABONE OL
GİRİŞ 16.04.2018 17:19 GÜNCELLEME 16.04.2018 17:26 GÜNCEL
BİM sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor?
BİM sabah saat kaçta açılıyor ve akşam saat kaçta kapanıyor?

Müşteri memnuniyeti çerçevesinde hareket ederek, tüketicilerine kaliteli ve düşük fiyatlı ürünler vaat eden Birleşik Mağazalar A.Ş. ya da kısa adıyla BİM, ülkemizin en büyük perakende zinciri sıralamasında liderliğini kimseye kaptırmayan kuruluşların başında gelmektedir. Sade mağaza tasarımıyla tasarımıyla, her konuda hizmet etmeye hazır güler yüzlü ve anlayışlı çalışanlarıyla ve son olarak kaliteli ve düşük fiyatlı ürünleriyle tüketicinin tüm isteklerini ve beklentilerini karşılayan BİM'in hafta içi ve hafta sonu mesai saatleri araştırılıyor. Peki, yediden yetmişe geniş yelpazede tüketiciyi hedef alan ve seksen bir ilde faaliyetlerine hız kesmeden devam eden BİM sabah kaçta açılıyor ve akşam kaçta kapanıyor? İşte, indirimli ürün ve kampanyalarıyla tüketicilerin gözdesi haline gelen BİM'in çalışma günleri, açılış ve kapanış kapanış saatleri...

BİM SABAH SAAT KAÇTA AÇILIYOR VE AKŞAM SAAT KAÇTA KAPANIYOR?

 

BİM hafta içi ve hafta sonu da dahil olmak üzere sabah saat 9:00 itibariyle mesaiye başlamakta ve akşam saat 21:00'da kadar hizmet sağlamaktadır. Öte yandan BİM mağazalarının öğle yemeği arası olmamakta ve sadece Cuma günleri geldiğinde 1 saatlik Cuma Namazı için mesaiye ara verilmektedir. Bir diğer detay olarak ise, yaz sezonu geldiğinde bazı tatil bölgelerinde BİM alışveriş marketlerinin gece saat 23:00'e kadar hizmet verdiği görülmektedir. BİM çalışma saatlerinde bazı özel durumlarda ufak değişiklikler yapılabiliyor. Buna örnek verecek olursak; mağaza sayımı, mal yükleme ve kasa kapatma durumlarında mağaza yetkilileri tarafından BİM mağaza girişine uyarı yazıları asılmaktadır.

Bim alışveriş mağazaları; Kurban Bayramı, Ramazan Bayramı ve diğer dini bayramların ilk günü hizmet vermemektedir. Fakat Bayram Arefe günü ve ayrıca diğer resmi tatiller olan 1 Ocak Yılbaşı, 1 Mayıs İşçi Bayramı, 15 Temmuz Demokrasi ve Özgürlükler Günü, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 30 Ağustos Zafer Bayramı tatilinde açık olmaktadır.

BİM HAFTA İÇİ-HAFTA SONU ÇALIŞMA GÜNLERİ NELERDİR?

Hemen hemen her ilde ve her mahallede bir şube açarak ağını giderek genişleten BİM Birleşik Mağazalar A.Ş'nin hafta içi-hafta sonu çalışma günlerine gelecek olursak; haftanın her günü müşterilerine sınırsız hizmet verdiği görülmektedir.

bim

BİM BİRLEŞİK MAĞAZALAR A.Ş. İLETİŞİM BİLGİLERİ NELERDİR?

Bim merkez binası BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. Ebubekir Cad. No: 73 Sancaktepe 34887 İstanbul adresinde yer almaktadır.

BİM merkez şubesine 0216 564 03 03 numaralı telefon üzerinden ya da 0216 311 79 78 faks numarasıyla ulaşabilirsiniz.

Telefon: 0216 564 03 03

Faks: 0216 311 79 78

E-posta: iletisim@bim.com.tr

BİM HAKKINDA DETAYLI BİLGİLER...

BİM, çok geniş yelpazedeki tüketicilerine seksen bir ilde yaygın şube ağıyla hizmet veren Türkiye'nin en büyük ve en ucuz perakende zinciri olarak karşımıza çıkmaktadır. Perakende sektörünün öncü kuruluşu unvanına sahip BİM, müşterilerin gıda ve aktüel ürün ihtiyacını karşılamak adına hizmet veren köklü kuruluş olma özelliği göstermektedir. Kaliteli ve düşük fiyatlı ürün prensibiyle tüketicilerin istek ve beklentilerini en iyi şekilde karşılayan ve faaliyetini aralıksız sürdüren BİM, indirimli ürünler ve kampanyalarla da tüketicilerin karşısına geçmekte ve Aktüel Ürünler adı altında haftalık mağazaya gelen ürünleri de satışa sunmaktadır. Kuruluş, toptan fiyatına ürünleri aldığı için müşterilerine diğer alışveriş noktalarından daha uygun ve düşük fiyatlı hizmet verdiğinden ötürü her yaştan tüketici tarafından daima tercih edilmektedir. 1995 yılından bu yana faaliyetlerine her defasında ilerleme kat ederek devam eden BİM, sade mağaza tasarımı, ürün çeşitliliği ve vatandaşın cebini düşünen ürünler sunmasıyla tüm dikkatleri üzerinde toplamaktadır. 

bim

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR