Seçim oyunu tutmadı! 10 yabancı enselendi

Kendilerini gözlemci olarak tanıtarak dört ilde seçimlere müdahale girişiminde bulundukları belirlenen 10 yabancı hakkında yasal işlem başlatıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.06.2018 13:48 GÜNCELLEME 25.06.2018 11:31 GÜNCEL
Seçim oyunu tutmadı! 10 yabancı enselendi
Seçim oyunu tutmadı! 10 yabancı enselendi

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin akreditasyonu bulunmadığı ve AGİT gözlemcisi olmadığı halde kendisini gözlemci olarak tanıtarak seçimlere müdahale girişiminde bulundukları belirlenen 10 yabancı hakkında yasal işlem başlatıldı.

İçişleri Bakanlığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, Ağrı'da 3 Fransız, Şırnak'ta 3 Alman, Batman'da bir ve Diyarbakır'da 3 İtalyan olmak üzere 10 yabancı uyruklu kişi hakkında seçimlere müdahale girişiminde bulundukları gerekçesiyle yasal işlem başlatıldı.

 

 

Söz konusu kişilerin seçimlere ilişkin akreditasyonlarının bulunmadığı ve AGİT gözlemcisi olmadıkları halde kendilerini yabancı gözlemci olarak tanıttıkları tespit edildi.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 42 TÜMÜ
  • Orhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Asıl bu adamlara helal olsun... cesarete bak ya... Türkiyemde artık taşları bırakıp köpekleri bağlama zamanı geldi... Hainlerin, alçakların suçluların insanca hakları olamaz... İnsan haklarına evet... ama alçaklar için insanca haklara hayır...
    Cevapla
  • Ilhan 5 yıl önce Şikayet Et
    Atin zindana kopekleri gorsunler hanyayi konyayi.
    Cevapla
  • Fatih 43 5 yıl önce Şikayet Et
    İdam idam idam herifler dışardan bizim iç işlerimize müdahale etmeye çalışıyor bu rezalet asla kabul edilemez Alman, Fransız, İtalyan, İngiliz hiç fark etmez bunlar dokunulmaz değiller asacaksın böyle ajanları sonra herkes görsün Türkiye’ye ajan sokmak neymiş aynısı ABD’de olsa adamların cesetlerini bile kimse bulamaz
    Cevapla
  • Vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    Atin içeri en ağır cezayı verin en agir ceza gelmeli artik
    Cevapla
  • Aslan 5 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun yakalayan güvenlik görevlilerimize
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR