Soylu'dan PKK saldırısı sonrası HDP'ye telefon

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde köy bakkalının PKK'lı teröristlerce katledilmesinden sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun HDP'li Pervin Buldan'ı arayarak "Sizi CHP bile kurtaramayacak” dediği öğrenildi.

ABONE OL
GİRİŞ 26.06.2018 23:22 GÜNCELLEME 27.06.2018 03:19 GÜNCEL
Soylu'dan PKK saldırısı sonrası HDP'ye telefon
Soylu'dan PKK saldırısı sonrası HDP'ye telefon

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Yanyurt Köyü'nün bakkalının PKK'lı teröristlerce katledilmesinden sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, HDP'li Pervin Buldan'ı arayarak "Sizi CHP bile kurtaramayacak” dediği öğrenildi.

İçişleri Bakanı Soylu'nun ayrıca valilere şehit cenazelerine CHP İl Başkanlarının katılmaması konusunda talimat verdiği belirtildi.

 

 

KÖY BAKKALI PKK'LI TERÖRİSTLERCE KATLEDİLMİŞTİ

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesine bağlı Yanyurt köyünün bakkalı, PKK'lı teröristlerce katledildi.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin araştırması sonucu, silahla kafasından vurularak öldürülen kişinin köyün bakkalı olduğunu belirlendi.

YORUMLAR 236 TÜMÜ
  • Gercek 5 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım bu vatanın bir evladı olarak doğuda zor bir askerlik görevi yapmış 15 temmuzda sokaklarda yatmış biri olarak vatanını bayrağını ezanini canindan önde tutan biri olarak yapmış olduğun tüm söylemler gönülden destekliyor benim be benim gibi vatanını sevenlerin duregini oksuyorsun sen bu güne kadar neredeydin sayın abim seni başkanımızın en yakın makamında görmek istiyoruz böyle olduğun sürece tüm guzelliklere layıksın özel takipçinim artık.
    Cevapla
  • İdo 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • fehmi 5 yıl önce Şikayet Et
    adamsın
    Cevapla
  • TAYFUN YILDIRIM 5 yıl önce Şikayet Et
    Ben kısas istiyorum, bu mazlumun kanına kim girmişse aynı şekilde ölümü hak etmiştir.Sayın BAKAN ın gereğini yapacağına inanıyorum , gerisi boş laf.....
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    doğuda hala %70 oy hdp ye çıkıyorsa onlara musa değil saddam layık.. hele ki vanda..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR