Bozdağ'dan Eylül'ün ölümü ile ilgili açıklama

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, küçük Eylül'ün öldürülmesine ilişkin yaptığı açıklamada, "Cinsel kastrasyon dediğimiz tedbiri de bütün yönleriyle yeni dönemde devreye sokacağız" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.07.2018 10:52 GÜNCELLEME 01.07.2018 11:54 GÜNCEL
Bozdağ'dan Eylül'ün ölümü ile ilgili açıklama
Bozdağ'dan Eylül'ün ölümü ile ilgili açıklama

22 Haziran’da kaybolan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara’dan önceki gece kara haber geldi. Türkiye’nin nefesini tutarak izlediği arama çalışmaları sonunda küçük kızın cesedine ulaşıldı. İşkence edilip cinsel istismar sonrası boğularak öldürüldüğü belirlenen Eylül dün feryatlarla toprağa verildi. 



HÜKÜMETTEN BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ

Türkiye'yi sarsan vahşetle ilgili hükümet kanadından Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ açıklama yaptı. Bozdağ, 'Cinsel kastrasyon dediğimiz tedbiri de bütün yönleriyle yeni dönemde devreye sokacağız' dedi.

Bozdağ sözlerine şöyle devam etti:

"Vahşice bir cinayet. Türkiye olarak bu tür cinayetleri önleme konusunda ciddi tedbirler aldık bugüne kadar hükümet olarak. Önümüzdeki dönemde bu tedbirleri tekrar gözden geçirip cezaları daha da artıracak adımlar atacağımızı daha önce açıklamıştık ancak seçimin araya girmesiyle bu düzenlemeler yapılamamıştı. Yeni dönemde bu konularda cezaları daha da artıran adımları atacağımızı buradan bir kez daha ifade etmek isterim"

 

 

YORUMLAR 492 TÜMÜ
  • Metin 5 yıl önce Şikayet Et
    idam istiyoruz
    Cevapla
  • salih 5 yıl önce Şikayet Et
    idam istiyoruz düğmeye basıldı diye gaz alma haberlerine gerek yok kimyasal hadım uyduruk birşeydir ve hiçbir işe yaramaz. etkisi geçicidir.
    Cevapla
  • Son sancak 5 yıl önce Şikayet Et
    Kaç defa denedin
    Cevapla
  • YASİN 5 yıl önce Şikayet Et
    bazı kanunlar için zaman kayıptır bir an önce halledilmesi gerekli
    Cevapla
  • Yeter 5 yıl önce Şikayet Et
    Idam icin ne bekliyorsunuz gelsin artik
    Cevapla
  • Ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Pilot bölge Yozgat olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR