Artık Cumhurbaşkanlığı sitesine yönlendiriyor

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçişin ardından Başbakanlık ile ilgili günlük program, faaliyetler gibi bilgilerin bulunduğu ’www.basbakanlik.gov.tr’ resmi internet sitesi, Cumhurbaşkanlığı’nın resmi internet sitesi olan 'www.tccb.gov.tr' adresine yönlendirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 10.07.2018 12:12 GÜNCELLEME 10.07.2018 12:16 GÜNCEL
Artık Cumhurbaşkanlığı sitesine yönlendiriyor
Artık Cumhurbaşkanlığı sitesine yönlendiriyor

İnternet tarayıcılarına Başbakanlık sitesinin adresi yazıldığında, tarayıcı Cumhurbaşkanlığı resmi internet sitesine yönlendiriyor. Başbakanlığın resmi internet sitesi ise şu dakikalar itibari ile ’alt sayfaları’ ile hala aktif durumda, ancak giriş sayfası olan ’www.basbakanlik.gov.tr’ye tıklandığında ise cumhurbaşkanlığı resmi internet sitesine yönlendiriyor.

YORUMLAR 2
  • BizYazdıkMı? 5 yıl önce Şikayet Et
    BİMER/CİMER ihbarları Reis'e ulaşmıyor. YAVER bile 5 sene önce biliniyordu. REİS kuşatılmış durumda. Bugün söylemiş olalım. Kader ne ise o yaşanır. Ne yapalım. Biri yayınlamaz, bir diğeri okur ama Reis'e iletmez. Elden başka ne gelir. Kaderde ne varsa o.
    Cevapla
  • Vatandaş. 5 yıl önce Şikayet Et
    Ah bir de REİS'in kendi güvenlik açıkları hakkında yazdığımız İSPATLANMIŞ konular da REİS'e yönlendirilse. CİMER kadrosu ve özel kalem de değişmeli.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR