Kayıp minik Evrim'i "Kurtlar" arıyor

Tokat'ın Niksar ilçesindeki "Kurtlar" adı verilen Tokat Jandarma Komando Tabur Komutanlığında görev yapan komandolar, Tokat'ın Turhal ilçesinde kaybolan 3 yaşındaki Evrim Atış'ı arıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 17.07.2018 11:07 GÜNCELLEME 17.07.2018 11:08 GÜNCEL
Kayıp minik Evrim'i "Kurtlar" arıyor
Kayıp minik Evrim'i "Kurtlar" arıyor

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi Tendürek Dağı'nda 19 ay görev yapan  "Kurtlar", ardından 6 ay boyunca Suriye'nin El Bab bölgesinde birçok başarılı  operasyona imza attı.Tabur, kısa süreli olarak Sivas, Sinop ve Giresun'da da görev aldı.

 

Yurt içi ve yurt dışı pek çok görevde bulunan "Kurtlar", 3 günden bu  yana da Yenisu köyü yaylasında 10 Temmuz'da kaybolan minik Evrim'i arama  çalışmalarında görev yapıyor.Çadırlar bölgesinden başlayarak yaklaşık 10 kilometrelik alanda  çalışmaları yürüten komandolar, 100 kişinin katılımıyla özellikle ormanlık  alanlarda titiz bir arama gerçekleştiriyor.

Komandolar, küçük kızın kaybolduğu bölgede ve köy yakınlarında  çalışmalarını yoğunlaştırıyor.Göreve yaptıkları yerlerde başarılı operasyonlar gerçekleştiren  "Kurtlar", minik Evrim'i bulmak için yoğun çaba sarf ediyor.Askerler, akşam ara verdikleri arama çalışmalarına sabah havanın  aydınlanmasıyla yeniden başladı.



AFAD ve jandarma ekipleri ile köylülerin de katıldığı çalışmalar  kapsamında "Mavi" ve "Abrek" isimli arama köpekleriyle köye yakın yerler de  taranıyor.

YORUMLAR 2
  • Şüphe 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcısı olsun Annenin. Ama kadın çok sakin duruyo.
    Cevapla
  • ümit 5 yıl önce Şikayet Et
    anne ve babasının rahat tavrı beni şüphelendirdi.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR