Nedim Şener ve Bülent Tezcan arasında büyük ses getiren tartışma...

CNN Türk ekranlarında yayınlanan ''Türkiye Gündemi'' isimli programda CHP Sözcüsü Bülent Tezcan ve Gazeteci Nedim Şener arasında canlı yayında gündeme damga vuran bir tartışma yaşandı. Nedim Şener, Bülent Tezcan hakkındaki FETÖ iddialarını açıklamasının akabinde ikili arasında çok konuşulacak hararetli diyaloglar yaşandı.

ABONE OL
GİRİŞ 20.07.2018 15:01 GÜNCELLEME 20.07.2018 15:02 GÜNCEL
Nedim Şener ve Bülent Tezcan arasında büyük ses getiren tartışma...
Nedim Şener ve Bülent Tezcan arasında büyük ses getiren tartışma...

CNN Türk ekranlarında moderatörlüğünü Buket Güler'in üstlendiği ''Türkiye Gündemi'' isimli televizyon programında bu hafta CHP Sözcüsü Bülent Tezcan ve Gazeteci Nedim Şener arasında canlı yayında ses getiren bir tartışma yaşandı. Gerçekleştirilen yayın esnasında Gazeteci Nedim Şener, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan'a ilişkin FETÖ iddialarını açıklaması üzerine Bülent Tezcan canlı yayına telefonla bağlanarak tepkisini sert bir şekilde ortaya koydu. İkili arasında canlı yayında yaşanan hararetli tartışma sırasında; Nedim Şener, Bülent Tezcan'ın Pensilvanya'ya gittiği yönünde bir şey dile getirmediği, üzerinde konuşulan ifadenin de kendisine ait olmadığını özellikle vurgulayarak, birileri tarafından işletildiğini söyleyerek tartışmaya son noktayı koydu. Gerilim seviyesinin hat safhaya taşındığı, moderatörün devamlı tartışmaya müdahale etmek durumunda kaldığı olayla ilgili tüm ayrıntılar...

BÜLENT TEZCAN: ‘’NE PENSİLVANYA’YA GİTTİM, NE DE ONU GÖRDÜM’’

 

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan; "Ben Pensilvanya'ya gitmedim. Ahlaksız şekilde polemik yapmadım. Sadece ben değil çeşitli partilerden milletvekili heyetiyle gittim. ABD çeşitli kuruluşların toplantılarına gitti. Gezinin sponsoru ise devlet kurumlarıydı. FETÖ'ye bir alışveriş içinde olmadık. Bana kimse FETÖ ilgili bir şey söyleyemez. FETÖ'nün mağdurlarının hakkını hep savunduk. Konuşmanın ortasında iftira atma! FETÖ çetesiyle hiç yolum buluşmadı. Ne Pensilvanya'ya gittim, ne de onu gördüm." şeklinde ifadelere yer verdi.

bülent

NEDİM ŞENER: "ABD'YE HALI ALMAYA MI GİTTİNİZ?"

Karşılıklı bağrışmalar yaşanırken Gazeteci Nedim Şener, "Sizi işletmişler dalga geçmişler. Benim söylemediğim söze açıklama yapmayın. 5 milletvekilinin davetle gittiğini hatırlattım, o da FETÖ'nün davetiydi. ABD'ye niye gittin halı almaya mı? Hangi kurumun davetiyle gittiğinizi nasıl bilmezsiniz? Sizin partilileriniz FETÖ'nün yayın organlarının önünde nöbet tutmadı mı? Siz nasıl Atatürk'ün partisisiniz. Daha önce Bank Asya, Zaman Gazetesi'nin önündeydiniz. Haddi sınırı aşan bir siyasetçi. Ben Pelsilvanya'ya gittin FETÖ'yle görüştün demedim. Davete gitti dedim." şeklinde ifadelere yer verdi.

nedim

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR