İki bakanın daha yardımcıları belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Bakan Yardımcılığına Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar, Mücahit Demirtaş ve Fatma Varank, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bakan yardımcılıklarına ise Abdullah Tancan, Alparslan Bayraktar ve Mithat Cansız atandı.

ABONE OL
GİRİŞ 23.07.2018 13:40 GÜNCELLEME 23.07.2018 14:31 GÜNCEL
İki bakanın daha yardımcıları belli oldu!
İki bakanın daha yardımcıları belli oldu!

Resmi Gazete'de yer alan Cumhurbaşkanı kararlarına göre Fatma Varank, Mehmet Emin Birpınar ve Mücahit Demirtaş Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı oldu.

Abdullah Tancan, Alparslan Bayraktar ve Mithat Cansız, Enerji Bakan Yardımcısı oldu

 

 

Abdülkadir Uraloğlu Karayolları Genel Müdürü oldu.

DAHA ÖNCE İSİMLERİ AÇIKLANAN BAKAN YARDIMCILARI

Adalet Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına Cengiz Öner, Hilmi Bilgin, Selahaddin Menteş ve Yıldız Seferinoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına ise Prof. Dr. Ahmet Haluk Dursun, Nadir Alpaslan ve Ömer Arısoy atanmıştı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına Enver İskurt, Dr. Ömer Fatih Sayan ve Selim Dursun, Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcılıklarına da Hamza Yerlikaya ve Sinan Aksu getirilmişti.

YORUMLAR 2
  • Kasım 5 yıl önce Şikayet Et
    Acaba Karadenizli olmayanların herhangi bir üst düzey konuma getiremeyecek diye bir KHK mi yayınlandı? Trabzon Of ilçesinden 3 bakan geriye kalanlar diğer üst düzey birimlere ... Reis Rabbim ömrüne ömür katsın. Etrafından korusun seni
    Cevapla
  • TurOf 5 yıl önce Şikayet Et
    Abdulkadir Aksu Eşref fakibaba Faruk celik daha niceleri burada ayrım yok bu sefer böyle oldu
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR