Linçten kurtarılan sapık hakkında karar verildi!

Kırıkkale'de bir kadını taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Emre K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.07.2018 15:21 GÜNCELLEME 24.07.2018 15:55 GÜNCEL
Linçten kurtarılan sapık hakkında karar verildi!
Linçten kurtarılan sapık hakkında karar verildi!

Kent merkezindeki bir parkta M.E:'yi taciz ettiği iddia edilen Emre K., vatandaşlar tarafından linçedilmek istendi. Bir süre Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenildi.

Emre K.'yi linç edilmekten güvenlik görevlileri kurtardı. Polisler tarafından gözaltına alınan Emre K. emniyetteki ifadesinde kadına tacizde bulunmadığını sadece su istemek için yanına gittiğini söyledi. Kadının su istediği sırada bağırmaya başladığını savunan Emre K., kötü niyetinin olmadığını ifade etti.

 

 

Bir alışveriş merkezinde çalıştığı öğrenilen Emre K., emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Emre K. çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak Keskin F Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. 

YORUMLAR 15 TÜMÜ
  • Mehraba 5 yıl önce Şikayet Et
    60 yaş altında hiç-bir erkek benim hanımdan can suyu dahi istemesin.
    Cevapla
  • gelidam 5 yıl önce Şikayet Et
    sapıklar idam edilmeli sapıklar yaşamamalı temiz toplum olmak için idam şart idam huzurdur güvendir insanların birbirine daha güven duyduğu bir ortamdır idam güzelliktir idam mutluluktur idam sevgidir
    Cevapla
  • Erkek 5 yıl önce Şikayet Et
    Beni taciz etti diyen her kadına inanıyorlar direk erkege sapik damgası, meydan dayagı, hapiste son buluyor. Kötü niyetli kadinlara gundogdu yanindan her gecen erkegi potansiyel sapik ilan edebilirler, bi nevi hakim oldular.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Ön yargılı topluma bahane hazır. Yeterki bir kıvılcım olsun onu hemen ateşe çeviririz ve yangına körükle gideriz.
    Cevapla
  • zafer gülten 5 yıl önce Şikayet Et
    Adamın suçlu olduğu savunmasından belli,söyleyecek yalanda bulamamış saçmalamış,yahu kadın su satıcısımıki su istiyorsun,sonra bir kadından su isteyecek kadar çöllerde mi kaldın ,güçlü kuvvetli adamsın,susasan bile farzet oruçlusun,yazın 70 lik adamlar susuz oruç tuttu.cezaevine mi yatarsın,tımarhaneye mi bilmem,ama toplum içinde bulunman tehlikeli.
    Cevapla
  • Super 5 yıl önce Şikayet Et
    Bir sherlock holmes'mu doguyor ?? Sherlock holmes bile olay yerine gidip inceleyip taniklarla, saniklarla konusuyor sanirim bizimki dogaustu bir dedektif yada matrix'teki kahin bu arkadas.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR