Adnan Oktar'ın nasıl mason olduğu ortaya çıktı!

Adnan Oktar'ın 1 milyon 50 bin euro vererek 33'üncü dereceden mason olduğu ortaya çıktı. Adnan Oktar suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında ifade veren C.Ö. isimli müşteki Adnan Oktar'ın o belgeyi nasıl aldığını anlattı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.07.2018 06:14 GÜNCELLEME 26.07.2018 09:05 GÜNCEL
Adnan Oktar'ın nasıl mason olduğu ortaya çıktı!
Adnan Oktar'ın nasıl mason olduğu ortaya çıktı!

Tutuklanarak cezaevine gönderilen Adnan Oktar'ın 1 milyon 50 bin euro vererek 33'üncü dereceden mason olduğu anlaşıldı.

Soruşturma kapsamında ifade veren C.Ö. isimli müşteki Oktar'ın o belgeyi nasıl aldığını anlattı:

 

"Adnan Oktar 2012'de, yurtdışında daha büyük nüfuz elde etmek için mason olması gerektiğini söyledi ve benden araştırma yapmamı istedi. Ben de dünyadaki en güçlü mason localarının İskoç Rit ve P2 mason locaları olduğunu öğrenip bildirdim. Rit'e üye olmak için İngiltere'de yaşaması gerekiyordu. P2 Mason locasıyla bağlantı kurmamı istedi. Her defasında 350 bin euro olmak üzere 3 defa para vererek 33. dereceden mason olmasını sağladık. Bu vesileyle 2014'te İtalya Dışişleri Bakanı Franco Frattini Türkiye'ye gelerek Adnan Oktar ile görüştü. Bu loca Washington mason locası ile de ortak hareket ettiği için Trump'ın başkanlığa kabul gününde davet alındı. Adnan Oktar'ı temsilen Oktar Babuna ve yanındaki kişi katıldı. Bu davetiyeleri almak için Adnan Oktar 200 bin dolar para ödedi."

KAYNAK : Sabah
YORUMLAR 18 TÜMÜ
  • erol 5 yıl önce Şikayet Et
    Masonluk fiyatları da bayağı yüksekmiş :)))
    Cevapla
  • Xman 5 yıl önce Şikayet Et
    Mason diyosunuzda italyan mason locası internet sitesinde adnaninda italyan içeriğinde bizimle alakası y
    Cevapla
  • İZZETTNİ BAŞDAŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman,okumazsa,dinini adam gibi yaşamazsa,Peygamberinin hayatını çok iyi öğrenmezse,maddi yönden helal olanı seçmezse,kanunlarını Allah'ın emirlerine uygun hale getirmezse ne işe yarar.
    Cevapla
  • GERÇEK 5 yıl önce Şikayet Et
    33.derece para ile satılmaz.Bu dereceyi şeytan verir.Şeytanla aracısız konuşabilme istidrac gösterme ...şeytana sadakat gösterip onun isteklerini yerine getirerek bu dereceye ulaşılır. Cinsellikle ilgili yapılanlarda şeytanın istediği ayinlerdendir.
    Cevapla
  • MD. Edep..Edep... 5 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim siz bu adamı Müslüman falan mı zannediyordunuz, şaka gibisiniz ya.... Adamın konuşma ve davranışlarını Kurana arz edersin Kuranda sana kişinin ne mal olduğunu söyler... Kuranın bir diğer adını bilmeyen (Furkan) zaten imanını da bi sorgulasın bi zahmet...Kardeşim bu adamın ne olduğu zaten baştan belliydi...Günaydın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR