Rusya'dan kritik 'Türkiye' açıklaması!

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov’un, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun daveti üzerine 13-14 Ağustos'ta Ankara’yı ziyaret edeceği bildirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.08.2018 15:22 GÜNCELLEME 09.08.2018 17:32 GÜNCEL
Rusya'dan kritik 'Türkiye' açıklaması!
Rusya'dan kritik 'Türkiye' açıklaması!

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, başkent Moskova’da gazetecilere yaptığı açıklamada, Lavrov’un 13-14 Ağustos’ta Türkiye’yi ziyaret edeceğini belirtti. 

Lavrov'un Ankara'da Büyükelçiler Konferansı'nda konuşma yapacağını söyleyen Zaharova, ziyaret kapsamında Lavrov ile Çavuşoğlu’nun görüşeceğini kaydetti.

 

 

Çavuşoğlu ile Lavrov’un, ikili ilişkileri ele alacaklarını belirten Zaharova, "Taraflar ayrıca Suriye, Ukrayna, Ortadoğu, Kafkasya ve Karadeniz bölgelerinde yaşanan son gelişmelerin yanı sıra TürkAkım ve Akkuyu Nükleer Güç Santrali projelerini de istişare edecekler" dedi.

KAYNAK : AA
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Allahın kulu 5 yıl önce Şikayet Et
    gavura bune muhabbet çok yakında ilk büyük savaşı ruslarla yapacağımızı ve bizi bayağı hırpalayacağını biliyormuydunuz sonuç olarak ruslar yenilecek altı yediyıl sonrada batılılarla ölümkalım savaşı yapılacak hatta savaş dünyaya yayılacak 3 cü cihan harbi olacak sonüç olarak galibiyet Türklerin ve müslümanların olacak inşaallah onun için ruslara güvenmemek gerek çünkü bizim zayıf anımızı bekliyortürkiye ve müs lümanlartetbirli olmak zorundadırlar. imamı şarani HZ lerinin ölüm kıyameveahiret ve ahirzaman alametleri isimli kitabını incelemenin faydalı olacağını düşünüyorum allah sonumuzu hayır eyler inşaallah
    Cevapla
  • kaptan 5 yıl önce Şikayet Et
    PISIKOLJIK bir davet zamanlama GÜZEL havlayan ABD ye mesaj OLMUS
    Cevapla
  • kaptan 5 yıl önce Şikayet Et
    bence abd ye karsi neler yapilacak neer yapilmali abd yi bölgede bogmanin suriye de cikmaza sokmanin cok agir bir bedel öedetmenin yollarini konusun hatta gizli de olsa dünya ya ilan edilmesede abd ye karsi cok güclü ve önemli bir askeri birliktelik icin konusun bu ABD dünyanin bas belasi MIGREN i haline geldi o basi kesmenin yollarini konusun
    Cevapla
  • Mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Buyur gel Sevgili Lavrov. Sana Kapımız açık
    Cevapla
  • serkis 5 yıl önce Şikayet Et
    sevgili lavrov mu?
    Cevapla
  • aaaa 5 yıl önce Şikayet Et
    CANIMM Putinn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR