Mafya lideri Antalya’da yakalandı

Sırbistan polisi tarafından aranan ve Antalya'da yakalanan Sırp mafya lideri sınır dışı edilecek.

ABONE OL
GİRİŞ 11.09.2018 21:45 GÜNCELLEME 11.09.2018 21:47 GÜNCEL
Mafya lideri Antalya’da yakalandı
Mafya lideri Antalya’da yakalandı

Sırbistan polisi tarafından aranan, ‘Skaljari’ ismiyle bilinen Sırp mafya lideri J.V.‘nin Antalya’da olduğu bilgisi üzerine KOM Daire Başkanlığı Antalya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

SINIR DIŞI EDİLECEK

 

 

Edinilen bilgiye göre, suç örgütü lideri Skaljarı 8 Eylül’de Muratpaşa ilçesi Lara bölgesinde lüks bir araca binmek istediği sırada düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Skaljari yakalandığında polise gösterdiği pasaportun sahte olduğu tespit edildi. Emniyette yapılan işlemlerin ardından Skaljari, Sırbistan’a sınır dışı edilmek için İl Göç İdaresine teslim edildi.

 

YORUMLAR 4
  • gurbetci 5 yıl önce Şikayet Et
    adamlarin internet sayfasi var pink pantermi yada big pantermi ne. hikayelerini anlatiyor sigara kacakciliginla baslamislar kuyumcu soygunlarina Kadar yani tecrübelerini anlatiyor. sirbistan polisi yakalasa ne olur? adamlar isvicrede kuyumcuyu soydular arkadaslarindan biri yakalandi sonra arkadaslarini helikopterle isvicre hapisanesinden kacirdilar ayni filimlerdeki gibi. isvicrede manset olmustu.
    Cevapla
  • Denge 5 yıl önce Şikayet Et
    Sırp keskin nişancılarla doğuda Suriye az savaş ve şehit vermedik. Bu adam kolaylıkla sırplara teslim edilmemeli.
    Cevapla
  • Antalyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Antalyadaki yabancıların hemen hemen hepsi karanlık insanlar. Azeri gürcü rus rumen bulgar... ne ararsan var... sebebi taşların bağlanıp köpeklerin boşa salıverilmesidir. 3 kişiyi ağır yaralayan bir sudanlı adli kontrol şartı ile serbest kalabiliyorsa tabiki karanlık tipler sadece antalyayı değil... türkiyenin rant kapısı tüm büyük şehirlerini teslim alacaktır. KABAHATLER KANUNU... nasıl bir kanunsa... suç değil kabahat... yani sen yap... yaptığın yanına kar kalır kanunu...
    Cevapla
  • Vatandas 5 yıl önce Şikayet Et
    Suç işleyen yabancılar halkın arasına salinacagina sınır dışı edilsin.bir daha gelemesinler
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR