Türkiye'den son dakika İran açıklaması

Türkiye, İran'ın Ahvaz kentinde 24 kişinin öldüğü 53 kişinin de yaralandığı terör saldırısını kınadı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.09.2018 16:45 GÜNCELLEME 22.09.2018 16:54 GÜNCEL
Türkiye'den son dakika İran açıklaması
Türkiye'den son dakika İran açıklaması

Dışişleri Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, İran'ın Ahvaz şehrinde askeri geçit töreni sırasında gerçekleştirilen terör saldırısı sonucunda çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği ve yaralandığının büyük üzüntüyle öğrenildiği belirtilerek, "Bu menfur terör saldırısını şiddetle kınıyoruz. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralananlara acil şifa diliyoruz. İran halkına ve hükümetine içten başsağlığı dileklerimizi sunuyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Bu sabah İran-Irak savaşının 38. yılı dolayısıyla Huzistan eyaletinin Ahvaz kentindeki askeri törene düzenlenen silahlı saldırıda 24 kişinin öldüğü, 53 kişinin de yaralandığı açıklanmıştı.

 

 

KAYNAK : AA
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Turk 5 yıl önce Şikayet Et
    Ey iran komsumuzsun ama hep cikarlarin icin oynuyorsun Turkiye yaninizda her zaman ne olur abd oyununa gelme reisi dinle biraz pkk destekledigin gunleri unutmadik
    Cevapla
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    var kanitin.PKK ya desteklediyi? varsa ögle konus. israil ve abd hizmetcisi
    Cevapla
  • tersinim 5 yıl önce Şikayet Et
    Yapılan açık v net bir provokasyon ve tahriktir.. Ardına kimilerin olduğu belli. Belli ama kanıt gerek. Birileri ilk saldırının İran tarafından yapılmasını istiyor. İran soğukkanlı olmalı. Katliamın kimler tarafından yapıldığı açığa çıkarılmalı. Bu konuda İran'a yardım edilmeli. Çünkü bu bela tüm insanlığın sorunudur.
    Cevapla
  • abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    aynen abi katiliyorum .
    Cevapla
  • gresunlu 5 yıl önce Şikayet Et
    terore destek verenleri, Rabbim birgun terörle sınar...
    Cevapla
  • mert 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah iftira atanlari ceheneme gönderir.unutma girasunlu. ABD VE ISRAILIN TEK KARSISINDA YANLIZ IRAN VAR.GERCEKLERI KONUS. 30 SENEDIR TÜRKIYE TERÖR SALDIRILARI ILE BOGUSUYOR. SENIN YAZDIGINIMI SÖYLIYELIM.!!! ALLAH ISLAH ETSIN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR