Can Dündar hakkında tokat gibi sözler!

ATV Ankara Temsilcisi ve köşe yazarı Şebnem Bursalı, Ülke TV'de Esra Elönü'nün sunduğu 'Arafta Sorular' programına konuk oldu. Bursalı, Almanya'da kaçak bir yaşam sürdüren firari Can Dündar ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 01.10.2018 13:00 GÜNCELLEME 01.10.2018 13:41 GÜNCEL
Can Dündar hakkında tokat gibi sözler!
Can Dündar hakkında tokat gibi sözler!

Esra Elönü'nün Can Dündar ile ilgili sorusuna cevap veren Bursalı, kaçak Dündar hakkında çok sert açıklamalarda bulundu. 

İşte Şebnem Bursalı'nın o açıklamaları;

 

 

''Can Dündar'ın yayın yönetmeni olarak yaptığı o şey habercilik değil. Kimse kusura bakmasın. Ha şunu diyebilirler, ''Dünyanın her yerinde bu bir haberdir'' evet bu bir haberdir ama haberi kim yapmış bugüne kadar? Kendi devletini dışarıda zor duruma sokacak hatta Lahey Adalet Divanı'na kadar götürmesinin yolunu açacak ya da en az ifadeyle bu tartışmanın yolunu açacak olan ne haberdir.

''BUNUN ADI AJANLIKTIR''

Ben az önce dedim önce insanım sonra gazeteci. Yani bu bizi yönetenleri eleştirmeyeceğiz anlamına gelmiyor. Ama sen eğer ki bu devletin gizli bilgilerini yasa dışı yollardan ele geçirip haber yoluyla başka yerlere servis ediyorsan bunun adı ajanlıktır kimse kusura bakmasın.

''GAZETECİLİĞİN  CEZALANDIRILDIĞI TEZİ BAŞTAN BAŞA SAÇMADIR''

Yani bugün Can Dündar üzerinden yürütülen o gazeteciliğin cezalandırıldığı tezi baştan başa saçmadır. Bakın bunu bu işin okulunu okuyan ve 25 yıldır başka bir iş yapmayan bir gazeteci olarak ve muhabirlikten yayın yönetmeliğine kadar her kademede bulunmuş bir insan olarak söylüyorum.

O yüzden yapılan şey gazetecilik değil basbaya ajanlıktır. Dünyanın neresine giderseniz gidin bu böyle değerlendirilir. Cezasını veren de siyasetçiler değil yargı. Bunun nesini tartışıyoruz biz.''

KAYNAK : Haber 7
YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • KAYA 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu gazeteci ler başka ülkedemi okuyor bir kısmı aynen gavur oluyor. Onları okutan okul öğretmen hiçmi vatan bütün görevlerden üstün olduğunu eğer dava vatan sa Her TÜRK askerdi veremiyorsa , o öğrenci alamıyorsa bırakın Bütün bu eğitim öğretim üniv. yi boş Önce Vatan Diyoruz sizlere bunun öğretilmesi gerek neymiş ÖNCE VATAN ...
    Cevapla
  • insanoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    birileri laga Luga yaparak Esra ya saydırmış. benim bildiğim insan insan olur ve haine hain der ama bazı embesiller gene konuyu başka yere çekip gazetecilik dersine girmişler. ajan ve hain olan gazeteci olsa ne olmasa ne.
    Cevapla
  • anadolu 5 yıl önce Şikayet Et
    gazeteci kılğında ülkeye ihanet ederek almanlardan ödül almış yaratık hemde düşmanımızdan anlayabildinizmi şimdi ? bu ülke bu ve bunun gibi çok gazeteci kılğında ajanlar gördü hepsinin de karşığlığı görüldü? şimdi yaşacakları ülkeleri yok yarınsız sıfır ve hain olarak sığıntı yaşamaya muhkumlardır......
    Cevapla
  • Ahmet TUNA 5 yıl önce Şikayet Et
    Kimse kusura bakmasın ama Ülkemizin korkaklarla, ödleklerle, sahtekarlarla ve ispiyoncular la işi olamaz. Ülkemizden gitmesi ve Vatandaşlıktan çıkarılması da çok iyi olmuştur. Bizdeki durumu ortada. Kendine uygun devleti de bulduğuna göre oturup kendisinin düşünmesi gerekir
    Cevapla
  • vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    masonlara sabetayistlere siyonistlere hizmet eden gazetecilerle dolu türkiye. amerika ve almanya ya hizmet ediyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR