78.Özel Güvenlik (ÖGG) sınav sonuçları ilan edildi! Sonuç sorgula 2018

Ülkemiz genelinde pek çok merkezde düzenlenen 78.Özel Güvenlik (ÖGG) sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih hakkında sorgulamalara ağırlık kazandırıldı. Peki, Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki Özel Güvenlik Dair Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 78.Özel Güvenlik (ÖGG) sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

ABONE OL
GİRİŞ 12.10.2018 09:51 GÜNCELLEME 15.10.2018 17:27 GÜNCEL
78.Özel Güvenlik (ÖGG) sınav sonuçları ilan edildi! Sonuç sorgula 2018
78.Özel Güvenlik (ÖGG) sınav sonuçları ilan edildi! Sonuç sorgula 2018

Özel Güvenlik Görevlisi olarak mesleğini icra etmek isteyen adayların katılım sağladığı 78.Özel Güvenlik (ÖGG) sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih, gün ve saat bilgisiyle ilgili heyecanlı bekleyiş başladı. Taşıdıkları uygun şartlara ve alacakları puanlara göre Özel Güvenlik alanında kariyerini şekillendirecek olan kişiler dört gözle sınav sonuçlarının açıklanacağı zamana dikkat kesildi. Peki, hedeflerini gerçekleştirebilmek üzere sınavdaki yerini alan adayların araştırmalarını hız kesmeden yürüttüğü 78.Özel Güvenlik (ÖGG) sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki Özel Güvenlik Dairesi Başkanlığı kanadından ilan edilecek olan 78.Özel Güvenlik (ÖGG) sınav sonuçlarına ilişkin en son gelişmelere haberimizden erişebilirsiniz.

78.ÖGG (ÖZEL GÜVENLİK) SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN HANGİ TARİHTE AÇIKLANACAK? SAAT...

 

 

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesindeki Özel Güvenlik Dair Başkanlığı tarafından uygulamaya alınan 78. Özel Güvenlik (ÖGG) sınav sonuçlarının açıklanacağı tarih, gün ve saate ilişkin ağırlıklı olarak sorgulama gerçekleştiriliyordu. 78. Özel Güvenlik (ÖGG) 12 Ekim 2018 Cuma tarihi itibariyle açıklanmıştır.

78.ÖGG SINAV SONUÇLARINI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİ (ÖGG) OLMAK İÇİN GEREKEN KOŞULLAR NELERDİR?

Özel Güvenlik Görevlisi (ÖGG) olabilmek için, Özel Güvenlik Eğitim Kurumunda aşağıda belirtilen ayrıntıları yazılı eğitim programına girmeniz ve akabinde Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde yılda 5 ila 6 kez gerçekleştirilen ÖGG sınavına katılım sağlamanız lazım gelmektedir.

Düzenlenen bu sınavlardan 60 puan alarak sertifika almaya hak kazanacaksınız. Şayet kazanamadığınız durumda ise birbirini takip eden 4 sınava, sınav harcınızı ödeyerek katılma imkanı elde edebileceksiniz. 4 sınavın arkasından sınavı geçemeyen kişiler, tekrardan kayıt yaptıracak ve bütün işlemleri yenilemeleri gerekecektir.

1)Silahlı girebilmek için 21 yaşını doldurmuş olmak ve en az lise mezunu olmak şartı aranmaktadır.

2)Özel güvenlik görevlisi olabilmek için sabıka kaydınızın temiz olması gerekir.

3)Silahsız müracaat için 8 yıllık İlköğretim veya Ortaokul mezunu ve 18 yaşını doldurmuş olmak gereklidir.

YORUMLAR 1
  • Ferdi Madran 5 yıl önce Şikayet Et
    Sınav sonuçları nezaman belli olur
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR