Feyzioğlu’ndan Kaşıkçı açıklaması

Feyzioğlu: "Türkiye, Suudi Arabistan’ı sıkıştırmak için değil egemen bir devlet olarak kendi topraklarında bu vahşi cinayetin işlenmesi sebebiyle üstüne düşeni yapmaktadır"

ABONE OL
GİRİŞ 25.10.2018 13:13 GÜNCELLEME 25.10.2018 13:18 GÜNCEL
Feyzioğlu’ndan Kaşıkçı açıklaması
Feyzioğlu’ndan Kaşıkçı açıklaması

Erzurum Barosunda Av. Tuncer Aktaş’ın cenazesine katılmak üzere Erzurum’a gelen Feyzioğlu, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

TÜRKİYE'Yİ SUÇLAMAYA HAKLARI YOK

Türkiye’ye Kaşıkçı olayında haksız suçlamaların yapıldığını belirten Feyzioğlu, Türkiye’nin kendi topraklarında üzerine düşeni yaptığını ifade ederek "Türkiye bu konuda bir kısım yabancı basın tarafından nedense ağır şekilde suçlanıyor. Cumhurbaşkanımıza yönelik bir suçlama da okuyorum. Denilmekte ki Türkiye bu durumu Suudi Arabistan’ı dize getirmek için kullanıyor. İkiyüzlü davranan yabancı ülkelerin basınının Türkiye’yi suçlamaya hakkı yoktur.

KİMSE KUSURA BAKMASIN İNANMIYORUM

Kaşıkçı Türkiye’de hep bir gazetecinin öldürülmesi olarak aktarılıyor. Doğru ama Türkiye’de yaşayan bir gazeteci değil bu ABD’de yaşayan bir gazeteci. ABD’de Suudi Arabistan’dan evlenme kağıdı başvurusunda bulunduğunda Türkiye’ye yönlendiriyorlar, Türkiye’deki Başkonsolosluğundan al diyorlar. Kimse kusura bakmasın ABD gibi bir ülkenin Kaşıkçı gibi bir gazetecinin Türkiye’ye bir belge almaya geldiğinden habersiz olduğunu düşünmüyorum.

CUMHURBAŞKANIMIZI SUÇLAYANLARA CEVABEN SÖYLÜYORUM

Türkiye bu konuda hassastır ve bu konu üzerine hassasiyetle giden Cumhurbaşkanımıza yönelik yazılar çıkıyor. O yazılara cevaben söylüyorum Türkiye bu olayı ABD’ye rağmen 10 gün içerisinde çözmüştür. Bu çözümden memnun olmayanlar Türkiye bunu Suudi Arabistan’a karşı koz olarak kullanıyor diye konuyu saptırma çabasındadırlar. Türkiye bu konuda üstüne düşeni yapmaktadır Suudi Arabistan’ı sıkıştırmak için değil egemen bir devlet olarak kendi topraklarında bu vahşi cinayetin işlenmesi sebebiyle üstüne düşeni yapmaktadır" dedi. 

YORUMLAR 64 TÜMÜ
  • hakan gardas 5 yıl önce Şikayet Et
    Suudi arabistan kralı selman geleli, bir cok insan kayip ve zindanlar da iskencelere marus bırakılmış. Bu vakalar da gündeme getirilmesi gerekiyor.
    Cevapla
  • boş kafa 5 yıl önce Şikayet Et
    ince hasapları var demekki böyle açıklmamalar yapmıssa,vardır bir bildiği yoksa niye açıklama yapsın.tüm fikirlerine katılıyorum..
    Cevapla
  • Ordulu 5 yıl önce Şikayet Et
    Feyzioğlu güzel bir tespit yapmış, kendisini kutluyorum...
    Cevapla
  • İLHAN ÜNAL 5 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Feyzioğlu'nun bu açıklamasını taktirle karşılıyorum. Tebrik ediyorum. Türkiye'nin Uluslararası konumunda tek yürek olmasının en güzel örneğidir.
    Cevapla
  • Selman 5 yıl önce Şikayet Et
    Kendinimi çimdikledim bir daha okudum adam Erdoğan'ı savunuyor. Hayret.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR