Konsoloslukta hareketli anlar! Gizemli 3 bavul...

Suudi Arabistan Konsolosluğu önünde sabah saatlerinde hareketli anlar yaşandı. Suudi yetkililer olduğu düşünülen 3 kişi, siyah camlı konsolosluk aracına binerek yanlarında 3 bavulla konsolosluktan ayrıldı. Gazetecilerin görüntü almaması için araç konsolosluk garajına yaklaştırıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.10.2018 09:36 GÜNCELLEME 26.10.2018 09:52 GÜNCEL
Konsoloslukta hareketli anlar! Gizemli 3 bavul...
Konsoloslukta hareketli anlar! Gizemli 3 bavul...

Washington Post Yazarı Suudi Gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetine ilişkin gazetecilerin Suudi Arabistan Başkonsolosluğu önündeki bekleyiş devam ediyor.

 

 

Sabah saatlerinde başkonsolosluğun ön araç giriş kapısına gelen diplomatik plakalı minibüs, kapıya yanaştırıldı. Başkonsolosluk görevlilerin tarafından araca valizler yerleştirildi.

Ayrıca, dışarı bulunan başka bir aracın bagajından çıkarılan bir torba da minibüse konuldu. Bu arada içeriden çıkan ikisi şapkalı üç kişinin binmesinin ardından minibüs başkonsolosluktan ayrıldı.

YORUMLAR 14 TÜMÜ
  • menekse 5 yıl önce Şikayet Et
    Bazvul,kuyu,terkedilmiş konsolosluk arabası v.s Kasıtlı işi sulandıriyorlar.Bunlarda sonuç yok. Adamı kesip parçaladılar.Gömdüler ama nereye...
    Cevapla
  • barados 5 yıl önce Şikayet Et
    saudi gazetecinin öldürülmesinde amerikanin parmagi var gerisi masal simdi amerikanin geri destekleri ile bu konuyu örbas yapicaklar cemal kasikci nin asil katilleri amerikali siyonistlerdir israilin yanadasi amerika saudi arabistan gazetecisini beraber katletiler .
    Cevapla
  • SAMİL YUCE 5 yıl önce Şikayet Et
    KONSOLOSLUĞU VE KONUTUNU ARAYACAKSINIZ Bahçe ve Su kuyusunu arayamayacaksınız. BU KAFAYLA BİZ CESET FALAN BULAMAYIZ. Beyler ortada bir GAZETECİ KATLİAMI var. DÜNYA YA REZİL OLUYORUZ.
    Cevapla
  • nadim hatipoğlu 5 yıl önce Şikayet Et
    bırakın orda burda yaşanmış olsaydı şöyle olurdu böyle olur duyuda bunu YAPANLARIN İNSANMI HAYVANMI İNSANLIK DIŞIMI BİR OLAY OLDUĞUNA BAKIN KİMLERİN NE ŞEKİLDE ne yapacağını TÜRKİYE CUMHURİYETİ KANUNLARI VAR DEVLETİMİZ NE YAPAR NE EDER BUNUN MUHAKKAK HESABINI SORAR .BU İŞİN UCU ABD VE İSRAİL SUUD A UZANIYOR İNSAN VE MÜSLÜMAN OLAN BÖYLE BİR ŞEY YAPAMAZ.
    Cevapla
  • uaslan 5 yıl önce Şikayet Et
    konsolosluk halen neden kapatılmadi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR