Günün en acı karesi... Avluda 5 tabut

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde 2 otomobilin çarpıştığı kazada hayatını kaybeden polis memuru ile eşi ve kayınvalidesi, son yolculuklarına uğurlandı. Polisin kardeşi ve annesinin cenazeleri ise Kandıra'da kılınan namazın ardından defnedilmek üzere memleketleri Gümüşhane'ye gönderildi.

ABONE OL
GİRİŞ 28.10.2018 16:16 GÜNCELLEME 28.10.2018 17:14 GÜNCEL
Günün en acı karesi... Avluda 5 tabut
Günün en acı karesi... Avluda 5 tabut

Kandıra'da dün meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden polis memuru Yunus Emre Gökkaya'nın cenazesi, hastane morgundan alınarak Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi.

Gökkaya'nın Türk bayrağına sarılı tabutu, meslektaşlarının omuzlarında katafalka konuldu. Burada düzenlenen törende polisin öz geçmişinin okunmasının ardından İlçe Müftüsü Osman Zeki Yağcı tarafından dua edildi.

 

 

İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki törenin ardından Yunus Emre Gökkaya ile eşi Merve, annesi Nafize, kardeşi Murat Atilla Gökkaya ve kayınvalidesi Ayşe Çelik'in cenazeleri, Kandıra Merkez Şefik Camisi'ne götürüldü. Burada, Yunus Emre Gökkaya'nın kayınpederi İrfan Çelik ile kuzenleri taziyeleri kabul etti.

Polis memuru Gökkaya ile eşi ve kayınvalidesinin cenazeleri, öğle vakti kılınan namazın ardından Kandıra Asri Mezarlığı'nda defnedildi. Gökkaya'nın annesi Nafize ve kardeşi Murat Atilla Gökkaya'nın cenazeleri ise namazın ardından toprağa verilmek üzere memleketleri Gümüşhane'ye gönderildi.


KAYNAK : AA
YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • Mühendis bey 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl acı ya
    Cevapla
  • necmi ali doğan 5 yıl önce Şikayet Et
    Mekanları cennet olsun. Allah o yavrucağa sabır versin.
    Cevapla
  • emrehan 5 yıl önce Şikayet Et
    Trafik kurallarına uysak ah bunlar olmayacak
    Cevapla
  • Kütahyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    Trafik teroru aileleri yok ediyor ocaklari sonduruyor neden hala kurallar uygulanmıyor cezalar neden az egitim neden yok
    Cevapla
  • r t e 5 yıl önce Şikayet Et
    ne acı bir tablo Allah geride kalanlara sabır versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR