Şırnak'ta 10 ayrı askeri bölgeye İHA düştü!

Şırnak’ta, valilik bahçesinde düzenlenen 10 Kasım törenlerinin bitmesinin ardından tören alanına insansız hava aracı düştü. Aynı anda kentteki 10 ayrı askeri bölgeye de insansız hava aracının düştüğü öğrenilirken, olayın terör saldırısı olup olmadığı araştırılıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 10.11.2018 12:55 GÜNCELLEME 10.11.2018 13:35 GÜNCEL
Şırnak'ta 10 ayrı askeri bölgeye İHA düştü!
Şırnak'ta 10 ayrı askeri bölgeye İHA düştü!

Şırnak'ta, Atatürk'ü anma töreninin ardından Valilik bahçesindeki alana ve 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı arazisine, 2 İnsansız Hava Aracı (İHA) düştü. Yapılan incelemede, İHA'larda çivi ve metal parçalarıyla güçlendirilmiş C-4 patlayıcı yüklü olduğu belirlendi.

 

 

Şırnak Valiliği bahçesindeki tören alanında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 80'inci yıl dönümü nedeniyle anma töreni düzenlendi. Törenin ardından protokol alandan ayrıldı. Vatandaşların da ayrıldığı sırada tören alanına İHA düştü. Aynı saatlerde, 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı arazisine de bir İHA düştüğü öğrenildi.

KAYNAK : İHA
YORUMLAR 96 TÜMÜ
  • mucitirfan 5 yıl önce Şikayet Et
    ABD kuklalarına talimat verdi, patlatmadı, demek ki gözdağı amaçlı, uyarı yani...! Bunlara karşı radar ve savunma geliştirdik video görmüştüm, TÜM ŞEHİRLERE gönderilmeli...
    Cevapla
  • sekmenli 5 yıl önce Şikayet Et
    bunu dan sonra cok dıkkat etmeli onlar yaptılar terör işdır
    Cevapla
  • Halk 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin Suriye de ki terör oluşumuna karşı atacağı adımlara göz dağı teşebbüsü olabilir...Seçime kadar olağanüstü tedbirler alınmalı..
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Usta dögruda bu millet namaza başlamadıkça ALLAH kulluk yapmadıkça hak bizle nasil olacak tüm mesele namaz ALLAH bize verdiği görevleri yerine getirmek ozaman herşey düzelecek ozaman hak bizimle olacak
    Cevapla
  • Kemal 5 yıl önce Şikayet Et
    Namaz kılmak la düzelecek mi hersey içi düzelmeli namazı niçin ve kime kıldığını bilmeli
    Cevapla
  • Betül 5 yıl önce Şikayet Et
    Biride bu mühümatların üzerine düşmesin,niye düşsünkü....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR