TV8 Yemekteyiz yarışmacısı ortalığı tozu dumana kattı! Sunucu ise...

TV8 ekranlarında yayın hayatını hız kesmeden sürdüren Yemekteyiz isimli yemek programında izleyici kitlesinin şaşkına uğratan hadise yaşandı. Yemekteyiz'de yarışan Tayfun Arslan, kendisi gibi yarışmacı arkadaşının yaptığı yorumunu yanlış algılaması üzerine akıllara durgunluk veren hareketlerde bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 06.12.2018 11:26 GÜNCELLEME 06.12.2018 11:26 GÜNCEL
TV8 Yemekteyiz yarışmacısı ortalığı tozu dumana kattı! Sunucu ise...
TV8 Yemekteyiz yarışmacısı ortalığı tozu dumana kattı! Sunucu ise...

TV8 ekranların ekran macerasına tüm hızıyla devam eden Yemekteyiz adlı yemek yarışması programında tansiyon seviyesini yükselten anlar yaşandı. Yemekteyiz programına katılan Tayfun Arslan isim yarışmacı, kendi gününü atlatmasının akabinde son derece saldırgan ve agresif tavırlar sergilemeye başladı. Beraberinde haddini oldukça aşan sözleri ve davranışları sonrasında yarışma esnasında gerilim seviyesi en uç noktaya taşındı. Öyle ki, Yemekteyiz yarışmacısı Tayfun Arslan'ın akıllara durgunluk veren hareketleri, program sunucusu Onur Büyüktopçu'nun dahi öfkelenmesine sebebiyet verirken, diğer kadın ve erkek yarışmacıların da gözyaşlarını tutamadığı gelişmeler meydana geldi. 

 

 

TV8 ekranlarının ilgiyle takip edilen projesi Yemekteyiz'in bu haftaki programında Tayfun Arslan, başka bir yarışmacı kişinin "Sen annene çok bilmiş diyor musun?" şeklinde sarf ettiği yorumunu yanlış algılaması üzerine Tayfun Arslan'ın yaptıkları karşısında başta yarışmacılar ve seyirciler olmak üzere program sunucusu Onur Büyüktopçu neye uğradığını şaşırdı. Kendisine yöneltilen yorumun ardından Tayfun Arslan, sinir krizine tutularak masaları yumruklamaya başladı ve ardından tepsileri yere fırlattı. 

Bu durum karşısında Yemekteyiz programı sunucusu Onur Büyüktopçu sesini yükseltirken ve "Ne demek masayı yumruklamalar, ne demek yerlere tepsi atmalar" şeklinde tepkisini sert bir şekilde ortaya koyarken Tayfun Arslan ise hala haklı olduğunu iddia etti.

 

 

tv8 yemekteyiz tayfun arslan

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • Gunah 5 yıl önce Şikayet Et
    Açlıktan çocukların öldüğü ülkeler var.bizim milletimiz oturup yemek eleştiriyor karın toklugundan kudurup kavga ediyorlar.yazik günah
    Cevapla
  • önkonyalı 5 yıl önce Şikayet Et
    senaryo hepsi
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi show programli isler evlilik programlari bitti simdi bunlar basladi.
    Cevapla
  • z.algün 5 yıl önce Şikayet Et
    yemekteyiz programının kalitesini son derece düşüren gencin hemen diskalifiye edilmesi gerekiyor.Terbıyelı olmak. lezzetli yemek yapmaktan daha önemli.
    Cevapla
  • Serpil 5 yıl önce Şikayet Et
    kaldırın bu saçma sapan proğramları nedir bunlardan milletin çektiği Allahın nimeti yemekleri de küçümsemek eleştirmek nedir yani...
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 5 yıl önce Şikayet Et
    özel seçiliyor bu vatandaşlar, mesela örnek olarak master şef Murat da bu yarışmadan gelmedir. Sessiz sessiz yemeğini yiyen puanını hakkıyla veren naif insanlar olsa nereden gelecek reytingler...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR