Video izleyen doktorların cezası belli oldu!

FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün elebaşı Fethullah Gülen'in otomobilde videosunu izleyip topladıkları himmet paralarıyla suçüstü yakalanan doktor ve akademisyenlerin cezası belli oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 06.12.2018 15:32 GÜNCELLEME 06.12.2018 15:52 GÜNCEL
Video izleyen doktorların cezası belli oldu!
Video izleyen doktorların cezası belli oldu!

2018 yılı Şubat ayında polisin takip ettiği örgütün akademisyenlerden sorumlu imamı ‘İsa’ ve ‘İsmail’ kod adlı İlyas B. ile birlikte doktorlar otomobilde örgütün ele başı Fethullah Gülenvideosu izlerken ve topladıkları himmet paralarını sayarken polis operasyonuyla yakalandı.

 

 

Adıyaman 2. Ağır ceza Mahkemesinde yargılanmaları süren İlyas B. ile Yrd. Doç. Dr. Hacı P., Yrd. Doç. Dr. Recai K., Hastane Başhekim Yrd. Dr. Suat Ç., Dr. Ahmet T. ile ilgili mahkeme heyeti kararını verdi. 

Mahkeme heyeti tutuklu yargılanan akademisyenlerden sorumlu imam İlyas B.’ye 12 yıl 9 ay, Hastane Başhekim Yardımcısı Dr. Suat Ç.’ye 6 yıl 3 ay, Yrd. Doç. Dr. Hacı P.’ye 6 yıl 3 ay, tutuksuz yargılanan Dr. Ahmet T.’ye 6 yıl 3 ay, Yrd. Doç. Dr. Recai K.’ya ise 4 yıl 2 ay ceza verdi.

 

 

Sanıklardan Dr. Suat Ç. ve Dr. Hacı P.’nin tutukluluk halleri ve mahkemedeki iyi halleri göz önüne alınarak tahliyelerine karar verildi. 

YORUMLAR 16 TÜMÜ
  • bülent6161 5 yıl önce Şikayet Et
    hem terörden yargılan hem iyi halden yararlan. çok iyi ya. Cezalarda bayağı caydırıcıymış. Bunlar bida bu işe tövbe eder yapmazlar :D
    Cevapla
  • AÇI 5 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar soruları çalarak mezun olan sahte doktor v. s. ler
    Cevapla
  • tuncaypls 5 yıl önce Şikayet Et
    teröriste iyi hal mi !!!!!!
    Cevapla
  • Kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    İyi hal dedikleri ne olabilir acaba !!
    Cevapla
  • ahmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu Hakimler en son gelecek bunar ne yaparsa yabsın elbetde Karar Hakimlerde nezaman yeni Eytim hukuk nesil Yetişirse ozaman sabir bekliyelim bizim yapacamız delileri iy tutmak Eytilmiş Polislerimize güwenmek Allah şüküretmek Positiv bakmak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR