İyice saçmaladılar! 'Erdoğan bir bira içseydi...'

Halk TV'de Uğur Dündar'ın sunduğu programa konuk olan Yılmaz Özdil iyice saçmaladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan için ''bir tane bira içmiş olsaydı bugün çok daha iyi bir Türkiye olurdu.'' dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 15.12.2018 12:11 GÜNCELLEME 15.12.2018 12:11 GÜNCEL
İyice saçmaladılar! 'Erdoğan bir bira içseydi...'
İyice saçmaladılar! 'Erdoğan bir bira içseydi...'

Halk TV'de Uğur Dündar’ın sunduğu Halk Arenası programına katılan Yılmaz Özdil'in konusu, yaşam tarzları üzerindeki baskılardı.

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'yi kendi dünya görüşlerine uymayan vatandaşları anlayamamakla suçlayan Özdil, Erdoğan'ın bira içmesi halinde her şeyin çok daha güzel olabileceğini söyledi.

''BİR TANE BİRA İÇMİŞ OLSAYDI...''

 

 

Özdil, ''Samimiyetle söylüyorum, bu sözlerimde en ufak bir kinaye yoktur, Tayyip Erdoğan bir tane bira içmiş olsaydı bugün çok daha iyi bir Türkiye olurdu.'' diye konuştu.

YORUMLAR 330 TÜMÜ
  • emin 5 yıl önce Şikayet Et
    müslümanların içki içmesini niye istiyor bu örümcek kafalılar.
    Cevapla
  • Abdullah 5 yıl önce Şikayet Et
    Hergun zil zurna olan chp nin lideri sahis nekadar toprak kaybettirmis haberi yok bu gerizekalinin ki boyle konusmus...biradan medet uman adam olmaz...gerci imasi ortada:Erdogan dinsiz olsaydi,biz iyi gecinirdik,gavur ulkelerde iyi gecinirdi demek istiyo...batıl yolda sefa icinde olmaktansa hak yolunda cefa eftaldir.
    Cevapla
  • çağdaş 5 yıl önce Şikayet Et
    niye bunlar bu kadar çok içki üzerinde duruyorlar, insanların içki içmesini istiyorlar. acaba alkollü bir sürücünün kendisine çarpmasını mı istiyorlar.
    Cevapla
  • Atila SARUHAN 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir insanın dinine muhalif olan en kestirme yol HARAM'lara tevessül değilmidir. Bir kere diyor. HARAM'a tevessül etse biz onu TAPINDIKLARIMIZDANDA ÜSTÜN TUTARIZ....
    Cevapla
  • adem 5 yıl önce Şikayet Et
    Sen de sadece 1 asr suresini okuyup anlayabilseydin bu halde olmazdın.
    Cevapla
  • Şahin 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam karakterini kaybetmiş olmalı. Belki de hiç yoktu...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR