FETÖ’nün toprağa gömülü milyarları var

İsmaİl Hakkı Pekin, FETÖ’nün Türkiye’de toprağa gömülü milyarlarca dolar parası olduğunu iddia etti. Gülen’in iadesi konusunda da konuşan Pekin "Örgüt Gülen’den sonra da devam edecek. Fetullah Gülen’in altında, Gülen’in yeri için mücadele eden iki-üç isim var" dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.12.2018 15:48 GÜNCELLEME 24.12.2018 16:18 GÜNCEL
FETÖ’nün toprağa gömülü milyarları var
FETÖ’nün toprağa gömülü milyarları var

İsmail Hakkı Pekin, Beyaz TV’de yayımlanan 7. Gün programında, FETÖ’nün Türkiye’de toprağa gömülü milyarlarca dolar parası olduğunu iddia etti. FETÖ’nün finans yapılanmasıyla ilgili bilgiler veren Pekin, çarpıcı açıklamalarda bulundu. FETÖ’nün maddi olarak çok güçlü olduğunu vurgulayan Pekin, “Bu paraların bir kısmını yurtdışına kaçırdılar. Bir hafta önce bana gelen istihbarat bilgisi ise; FETÖ’nün Türkiye’de hâlâ parasının olduğu, hatta bu paraların bir kısmının gömülü olduğu şeklinde” dedi.

UZAYDAN GÖZÜKÜYOR

Emekli Korgeneral İsmail Hakkı Pekin şöyle devam etti: “Burası Kocaeli’de bir yer. Hatta arazi devlete ait. Orada bir faaliyet yok. Uzaydan da fotoğrafları çekilmiş; toprak altında bunlar farklı renklerde gözüküyor. Bana söyledikleri 2 milyar dolar tutarında bir rakam, belki daha fazla da olabilir. Başka yerlerde de gömülü paraları olduğu şeklinde bilgiler var.

 

ABD Gülen’in yerine iki-üç ismi düşünüyor

FETÖ’nün iadesi konusuna da değinen Pekin, “Tereddüdüm var. Ama Gülen’in kullanım ömrü bitmiştir. Örgütün kullanım ömrü devam edecek. Yani örgüt Gülen’den sonra da devam edecek. Fetullah Gülen’in altında, Gülen’in yeri için mücadele eden iki - üç isim var. Gülen lider olarak son günlerini geçiriyor” dedi.

YORUMLAR 45 TÜMÜ
  • Evwt 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu insan doğru diyor evet daha fazlası bile var
    Cevapla
  • a,a,m 5 yıl önce Şikayet Et
    tokat erbaada sanayiden sorumlu olanlarda arastirilsin.
    Cevapla
  • leventk 5 yıl önce Şikayet Et
    doğrudur, kendi adamlarını bile , müridlerini bile haraca bağlamış şeytanın çocuklarında bu kadar para avardır, öbür taraftan, şantajla kumpasla el koydukları dı var tabii
    Cevapla
  • İzmirli. 5 yıl önce Şikayet Et
    CHP belediyelerine de bir baksanız uzaydan?
    Cevapla
  • ali 5 yıl önce Şikayet Et
    yerini biliyonda niye ilan ediyon.ihbar etsene devlete.gizlice.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR