Küstah sözler sonrası yeni gelişme!

Bir televizyon programında söylediği sözler nedeniyle başlatılan soruşturma kapsamında hakkında adli kontrol kararı verilen Metin Akpınar'ın avukatı, mahkemeye itiraz dilekçesi sunarak adli kontrol kararının kaldırılmasını istedi.

ABONE OL
GİRİŞ 31.12.2018 12:26 GÜNCELLEME 31.12.2018 12:29 GÜNCEL
Küstah sözler sonrası yeni gelişme!
Küstah sözler sonrası yeni gelişme!

Sanatçılar Metin Akpınar ve Müjdat Gezen hakkında bir programdaki sözleri nedeniyle başlatılan soruşturmada adli kontrol kararı verilmişti. Metin Akpınar’ın avukatı İrem Hekimoğlu, müvekkili hakkındaki adli kontrol kararının kaldırılması talebiyle Anadolu 3’üncü Sulh Ceza Hakimliği’ne itiraz dilekçesi sundu. Dilekçede, adli kontrol hükümlerinin kaçma şüphesi olan kişiler için uygulanan tedbir olduğu belirtildi.

 

 

Metin Akpınar’ın halka mal olmuş bir sanatçı olduğu kaydedilen dilekçede, Akpınar’ın kaçma şüphesinin bulunmadığı ifade edildi. Dilekçede, Metin Akpınar hakkında verilen adli kontrol kararının kaldırılması istendi.

Öte yandan Müjdat Gezen’in avukatı Celal Ülgen de 28 Aralık’ta mahkemeye sunduğu itiraz dilekçesinde, Müjdat Gezen hakkındaki adli kontrol kararının kaldırılmasını talep etmişti. 

YORUMLAR 70 TÜMÜ
  • Ertuğrul Ayd 5 yıl önce Şikayet Et
    Halka mal olmuş bir sanatçının yapmaması gereken bir hata chp nin gazına geldi sonuçlarına katlanmasinida bilmeli
    Cevapla
  • Yazık 5 yıl önce Şikayet Et
    Ne güzel filimler oynamışdın , Demek ki sirtımızı döndüğünde biçaklardın ! Vay be ! Bençe seni seçmişler ; anamasın bunlar sana gaz yerine Havagazı satarlar : kulağını dört aç ; bunların sonu yakın bilirler
    Cevapla
  • Sivass 5 yıl önce Şikayet Et
    Gönderün bunları Kandıra kapalı ya da biraz akıllansınlar.milliyetçi muhafazakar insanımıza gergedan soyu diyen bu sanatçı bozuntuları meydanın boş olmadığını anlasınlar
    Cevapla
  • muslu 5 yıl önce Şikayet Et
    ne sanatçısı
    Cevapla
  • En son osmanlıyım 5 yıl önce Şikayet Et
    Halka msl olmuşlar mış mış bunlar olsa olsa halka olur başkada bir halt olmaz bu vatan haini ve millet düşmanlarından
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR