Polis suçüstü bastı! Kıskıvrak yakalandılar

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü tarafından kalpazan çetesine operasyon düzenlendi. Zanlılar kıskıvrak yakalandı.

ABONE OL
GİRİŞ 05.01.2019 16:23 GÜNCELLEME 05.01.2019 16:53 GÜNCEL
Polis suçüstü bastı! Kıskıvrak yakalandılar
Polis suçüstü bastı! Kıskıvrak yakalandılar

Haber7.com

Şanlıurfa polisi bölgedeki sahtecilik olaylarının artması sonrası harekete geçti. Tespit edilen isim ve adreslere yönelik düzenlenen baskında kalpazanlar suç üstü yakalandı.

 

 

Operasyonla ilgili bilgi veren Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada;

ABD DOLARI DA ÇIKTI

‘’İlimizde piyasaya sahte para süren şüpheliler takibe alınarak sahte paraların Gaziantep ilinde bir iş yerinde basılarak çevre illerde dağıtıldığının tespit edilmesi üzerine Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kom Şube Müdürlüğü görevlileri ile birlikte düzenlenen operasyonda 5 şüpheli şahıs suçüstü yakalanmıştır. Yapılan aramada çok sayıda TL baskısında kullanılan kalıp, soğuk mühür, hologram, ABD Doları, Irak Dinarı baskı kalıbı, bilgisayar, yazıcı, fotoğraf kesme makinesi ve toz boya baskı makinesi ele geçirilmiştir.

 

 

SAHTA PARA, KİMLİK, EHLİYET VE POLİS KARTI...

Şüpheli şahısların sahte para yanında yeni kimlik kartı, sürücü belgesi ve polis tanıtım kartları gibi her türlü resmi belgenin sahtesini tanzim ettikleri anlaşılmıştır.

Şüpheli şahıslardan A.Ç isimli şahsın sahte kimlik taşıdığı, suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, başkasına ait banka ve kredi kartlarının kullanılması, tehdit ve sahtecilik suçlarından toplam 19 adet suç kaydının olduğu ve 28 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasına istinaden arandığı tespit edilmiştir.

Gözaltına alınan 5 şüpheli adli işlemlerinin tamamlanmasına müteakip  Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edileceklerdir’’ denildi.

YORUMLAR 3
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Allah polislerimizin yar ve yardımcısı olsun.işleri kolay değil.
    Cevapla
  • Envers 5 yıl önce Şikayet Et
    Ve gene sabıkalı biri suç işlemiş yani ıslah olmadan salınmış
    Cevapla
  • birisi 5 yıl önce Şikayet Et
    rızk kapısına bakın :)))
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR