Başkan Erdoğan'ın acı günü!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hayattaki son dayısı Ali Mutlu, 83 yaşında tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

ABONE OL
GİRİŞ 08.01.2019 10:00 GÜNCELLEME 08.01.2019 10:00 GÜNCEL
Başkan Erdoğan'ın acı günü!
Başkan Erdoğan'ın acı günü!

83 yaşındaki Ali Mutlu, uzun süredir akciğer rahatsızlığına bağlı olarak solunum yetmezliği tedavisi görüyordu. Yaşam mücadelesini kaybeden Mutlu, hayata gözlerini yumdu. 

 

 

ERDOĞAN'IN HAYATTAKİ SON DAYISIYDI

Mutlu, gece yarısı saat 01:30 sularında Marmara Üniversitesi Pendik Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde hayata gözlerini yumdu. Ali Mutlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hayattaki son dayısıydı. Ali Mutlu için bugün öğle namazına müteakip Piyalepaşa Camisi'nde cenaze namazı kılınacak. 

 

 

CENAZE RİZE'YE GÖTÜRÜLECEK

Daha sonra cenaze merhumun vasiyeti üzerine Rize'nin Güneysu İlçesi'ne götürülecek ve çarşamba günü Güneysu Merkez Camisi'nde kılınacak. Mutlu, cenaze namazının ardından Ulucami Mahallesi'nde yer alan aile mezarlığında toprağa verilecek. Ali Mutlu'nun cenazesine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılması bekleniyor. 

YORUMLAR 89 TÜMÜ
  • Ayder 5 yıl önce Şikayet Et
    Başkanım ,dayınıza Allah rahmet etsin.sizede Allah uzun ömür versin
    Cevapla
  • Suna aksu 5 yıl önce Şikayet Et
    Başbakanım başınız sağolsun sağbırlar dillerim
    Cevapla
  • Ali b. Hamza 5 yıl önce Şikayet Et
    Biz mü'minler Allah'ın bizim için takdir etmiş olduğu kadere teslim olduk. Biz Allah için varız ve ona döneceğiz. Dünya hayatı ancak eğlence ve oyun yeridir. Âhiret yurdu işte gerçek yaşamdır. Bize bunu Allah ve rasûlü öğretti. Allah merhuma rahmet ve mağfiret etsin. Yakınlarına sabr-ı cemil ihsan etsin. İslam dünyasının gözbebeği ve umudu olan cumhurbaşımıza sıhhat, selamet, afiyet, uzun ve bereketli ömür ikram etsin...
    Cevapla
  • Şengül Dirim 5 yıl önce Şikayet Et
    BAŞINIZ SAĞ OLSUN BAŞKANIM MEKANI CENNET OLSUN. .RABBİM Dostlarını yanında bulundursun.Amin
    Cevapla
  • Şengül Dirim 5 yıl önce Şikayet Et
    Saygıdeğer BAŞKANIM BAŞINIZ SAĞOLSUN. ...RABBİM DAYICIĞINİZIN KALAN ÖMRÜNÜ SİZE İHSAN EYLESİN .Sizin gibi bir Vatan sevdalısı bir Başkanın ; Cumhurun yetişmesinde emeği olan Dayınıza Anneciğinize Babacığınıza Rabbimiz Gani Gani Rahmet eylesin Mekanları Nur ve Cennet olsun. ...Sevgiliye komşu olsunlar.....amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR