Binbir surat Kazım valiyi bile dolandırdı başlıklı habere tekzip

Sitemizde 06.01.2019 tarihinde sitemizde yayınlanan "Binbir Surat Kazım Valiyi Bile Dolandırdı" başlıklı habere tekzip metni gönderildi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.01.2019 12:11 GÜNCELLEME 09.01.2019 12:11 GÜNCEL
Binbir surat Kazım valiyi bile dolandırdı başlıklı habere tekzip
Binbir surat Kazım valiyi bile dolandırdı başlıklı habere tekzip

Sitemizde 06 Ocak 2019 tarihinde Yenişafak kaynak gösterilerek yayınlanan "Binbir Surat Kazım Valiyi Bile Dolandırdı" başlıklı habere tekzip metni gönderildi. 

 

 

Gönderilen tekzip şu şekilde;

"İnternet haber sitenizde 06.01.2018 tarihinde "Binbir surat Kazım Valiyi Bile Dolandırdı" başlığı ile yayınlanan haberin, başlığı ve içeriği gerçeği yansıtmamaktadır.

 

 

Söz konusu haberde adı geçen şahıs, Valiliğimizi ziyaret eden bir heyetin içerisinde yer almakta olup, bunun dışında şahsımla veya Valiliğimizle herhangi bir ilgisi, irtibatı veya çalışması bulunmamaktadır.

Bu sebeple, haberde yer alan iddialarda aktarıldığı gibi herhangi bir dolandırıcılık faaliyetinin mağduru olunmamış, olunması da söz konusu değildir.

Öte yandan Valiyle bile görüşmüş ifadesinin bulunduğu haber metni ile ilgili olarak; 81 il valiliğinde olduğu gibi Iğdır Valiliğinde de vatandaş odaklı bir çalışmanın mevcut olduğu, talebi, meramı, sorun ve sıkıntıları bulunan engelli, ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımıza valiliğimizin kapısı her zaman açıktır.

Bu bağlamda, Valiliğimiz tarafından bu tür dolandırıcılık faaliyetlerine ve/veya Valiliğimizin adının kullanılması suretiyle yapılabilecek dolandırıcılık faaliyetlerine karşı, vatandaşlarımız sürekli uyarılarak, bu hususlarda dikkatli olmaları için sık sık bilgilendirilmeler yapılmaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR