Afişi görünsün diye ağacı kesti haberine tekzip

Sitemizde 13.02.2019 tarihinde yayınlanan "Afişi görünsün diye ağacı kesti" başlıklı habere tekzip metni gönderildi.

ABONE OL
GİRİŞ 20.02.2019 16:11 GÜNCELLEME 20.02.2019 16:11 GÜNCEL
Afişi görünsün diye ağacı kesti haberine tekzip
Afişi görünsün diye ağacı kesti haberine tekzip

Sitemizde 13 Şubat 2019 tarihinde yayınlanan "CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, astırdığı afişin daha iyi görünebilmesi için önündeki ağaçları kestirdi" habere tekzip metni gönderildi.

 

Tekzip metni şu şekilde;

"Haber 7 İnternet Gazetesinin 13.02.2019 tarihli “Afişi görünsün diye ağacı kesti” başlıklı haberi kamuoyunu yanıltıcı ve hatalı bilgiler içermekte olup, haberdeki iddialar tamamen asılsız, gerçekle bağdaşmamaktadır. Bu nedenle iş bu açıklamanın yapılması gerekli görülmüştür.
Habere konu edilen Nazilli, İstiklal Mahallesi, Ordu Caddesi, 187 numaralı binanın dış cephesindeki Özlem Çerçioğlu’nun yer aldığı afişlerin asılması nedeniyle ağaç kesildiği yönünde yer alan haber gerçeği yansıtmamaktadır. Haberde yer alan mahalde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı çalışanları tarafından ağaç kesimi kesinlikle yapılmamıştır. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı Park ve Bahçeler Daire Başkanlığına bu jönde gelen bir talimat yoktur. Bu haber maksatlı ve gerçek dışıdır. Bununla ilgili olarak da tarafımızca ayrıca yasal yollara müracaat olunacaktır.
Kamuoyunun bilgisine saygı ile sunulur."

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR